twitter iconlinkedin icon

Accountants en administratiekantoren

Software voor accountants en administratiekantoren

Als Visma Solution Center hebben we een lange ervaring in het leveren en implementeren van de verschillende software producten van Visma bij accountants en administratiekantoren. Door onze kennis van uw branche zijn we in staat om de juiste oplossing voor uw kantoor aan te bieden. Niet voor niets hebben we in 2012 de Visma Accountancy award mogen ontvangen.
Door de toenemende vraag van uw klanten voor advies en frequentere rapportage is het tijdig en efficiënt invoeren van de administratie steeds meer een must. Bij deze vraag hoort dan ook een oplossing waarmee u aan deze vraag kunt voldoen.
AccountView
Met AccountView bent u in staat om u uw cliëntadministraties snel en eenvoudig in te voeren, te controleren en te corrigeren. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van verschillende extra mogelijkheden als documentscanning, importeren van mutaties en het volledig automatisch inlezen van de bankafschriften.
Steeds vaker kiezen kantoren ervoor om AccountView te huren. Kleine kantoren kunnen al voor € 85,00 per maand met AccountView aan de slag. Dit product beschikt al over een uitgebreide Accountancy bundel. Heeft u behoeft aan meer functionaliteit dan is deze licentie eenvoudig uit te breiden.
Accountancy_TEAM Accountancy_Business
Meer productinformatie treft u aan via de volgende link
Visma Teleboekhouden
Voor kantoren die hun klanten een online boekhoud oplossing willen bieden is Visma-teleboekhouden de oplossing. Samenwerken met uw cliënt in de best denkbare omgeving waarbij zowel u als uw cliënt volledig inzicht hebben in de actuele administratie.
Meer informatie
One Click report
Met One Click report maakt u met één druk op de knop de jaarrekening voor uw klant, rechtstreeks vanuit de boekhouding van AccountView. Dus van muteren en controleren gaat u binnen AccountView direct door naar de mogelijkheid om te rapporteren.
Meer informatie
Visma Advisor
Visma Advisor is een volledige web oplossing specifiek voor de accountancy praktijk. Naast functionaliteit voor urenregistratie, declareren, resource-planning en voortgangsbewaking, biedt deze tool u uitstekende ondersteuning bij de optimalisatie van interne processen en helpt het de efficiency en winstgevendheid van uw kantoor te verhogen.
Meer informatie
Elvy Documentscanning
Met Elvy Documentscanning bieden wij administratie- en accountantskantoren een uiterst efficiënte oplossing voor het boeken van inkoop- en verkoopfacturen in AccountView. In combinatie met Visma Teleboekhouden kunnen uw clienten vervolgens de door u verwerkte inkoopfactureren terugzien in hun administratie.
Meer informatie
Wilt u meer informatie of een demonstratie van de verschillende mogelijkheden? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op via 0344 644605.
Meer Informatie
Accountants en administratiekantoren
4.33 (86.67%) 6 votes