twitter iconlinkedin icon

Visma Teleboekhouden

Samenwerking met uw cliënt in de best denkbare omgeving.

Voor u als kantoor betekent dat de oplossing van AccountView met alle voordelen van dien terwijl uw cliënten de mogelijkheid hebben om vanaf elke device en elke locatie altijd te beschikken over de actuele boekhouding.
Omdat geen van uw cliënten gelijk zijn biedt Visma Teleboekhouden de mogelijkheid om aan uw cliënt een oplossing ‘op maat’ te presenteren.
Visma Teleboekhouden Monitor
In deze situatie heeft uw klant het boekingsproces aan u uitbesteed maar kijkt via een uitgebreid dashboard mee in zijn boekhouding. Daarnaast kan hij gebruik maken van de functies om betalingen te verrichten, bedragen te incasseren of debiteurenbeheer te doen. Ok kan hij de verschillende rapportages raadplegen die u als kantoor voor hem beschikbaar maakt. Maakt u gebruik van Elvy document scanning dan kan hij ook de door u ingescande inkoopfacturen raadplegen.
Monitor Teleboekhouden
Visma Teleboekhouden Facturering
Dit is een uitbreiding op de monitor functionaliteit, waarmee uw cliënt zelf factureert vanuit Teleboekhouden en deze via email of op papier direct verstuurt aan zijn klanten. De boeking wordt uiteraard direct in AccountView bijgewerkt.

De facturen zijn vervolgens direct zichtbaar zowel AccountView als de monitorfunctie van uw cliënt.

Uw kantoor zou nu ook direct het debiteurenbeheer van de cliënten kunnen overnemen.
Visma Teleboekhouden Boekhouding
In deze situatie doet uw klant (deels) zelfstandig zijn boekhouding, maar kijkt u mee en vult de administratie aan met bijvoorbeeld de loonjournaalpost, afschrijvingen en vjp’s. Daarnaast is de boekhouding voor u de bron voor een proactieve advisering en uitbreiding van uw dienstverlening. Boekhouding is een uitbreiding op de ‘Monitor’ functionaliteit.
Visma Teleboekhouden biedt u kortom:
 • Kansen om uw verdienmodel aan te passen.
 • Hogere klantenbinding door meer samenwerking
 • Up to date cijfers om aanvullende diensten aan te kunnen bieden.
 • Meer informatie
  Wilt u meer weten over Visma Teleboekhouden? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
  Meer Informatie
  Visma Teleboekhouden
  4.69 (93.85%) 13 votes