twitter iconlinkedin icon

AccountView Team

Hét pakket voor de startende en snelgroeiende ondernemer

AccountView Team is de oplossing voor bedrijven of organisaties die met meer gebruikers in de zelfde administratie willen werken. Daarnaast is AccountView Team door de standaard aanwezige kostenplaatsen en de flexibel in te richten financiële verslagen het pakket voor bedrijven of organisaties die op maat moeten rapporteren.
Bovendien kunt u AccountView Team eenvoudig uitbreiden met de modules voor de handelsadministratie, projecten-/urenadministratie en relatiebeheer. Kortom, met AccountView Team zet u uw bedrijfsadministratie in als geïntegreerd informatiesysteem en beschikt u altijd over volledige managementinformatie.
Huren of kopen ?
Steeds meer ondernemers kiezen er voor om hun software te huren. AccountView kent een aantal aantrekkelijk geprijsde huurbundels waarbij u voor een vast bedrag per maand gebruik kunt maken van de software. Dus geen eenmalige investering maar een vast bedrag per maand. Uiteraard blijft het nog steeds mogelijk om de software aan te schaffen. Klik op de onderstaande button voor voor de standaard Team bundels.
Huurbundels
Basisfunctionaliteit
Klik op onderstaand button voor nog meer informatie en een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden van deze versie.
Lees meer
Contact
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de AccountView Team versie voor uw organisatie, mail dan naar sales@cvesolutions.nl of bel 0344 644605.
AccountView
4.46 (89.23%) 13 votes