twitter iconlinkedin icon

AccountView

AccountView Software

Heeft u behoefte aan (nieuwe) software, om uw bedrijfsprocessen te automatiseren? Dan zijn wij u graag van dienst. Met de AccountView software van Visma automatiseren wij al geruime tijd de bedrijfsprocessen van een groot aantal organisaties. Hiervoor leveren we een uitstekende standaardoplossing op maat. Naast financiële functionaliteit biedt AccountView diverse mogelijkheden om het pakket uit te breiden. Bijvoorbeeld met functionaliteit voor het voeren van een projecten & uren administratie of een complete groothandels oplossing.
AccountView software is ontwikkeld om uw bedrijfsvoering overzichtelijker en makkelijker te maken.
Flexibiliteit
Accountview software is erg flexibel. U kiest alleen die onderdelen die u nodig heeft. Zo heeft u altijd een pakket op maat. Groeit uw bedrijf? Dan breidt u eenvoudig uw software uit met de functionaliteit die u dan nodig heeft.
In basis kent AccountView een 3 versies. AccountView SOLO is de basisversie voor een gebruiker terwijl de TEAM en Business versie geschikt zijn voor meer gebruikers. De TEAM en Business versie zijn ook met veel meer functionaliteit uit te breiden.
 • Solo
 • Team
 • Business
 • Kopen of huren?
  Omdat de wereld om ons heen sterk veranderd wil niet elke organisatie meer software kopen. Daarom is het ook mogelijk om deze te huren. Geen investering, maar gebruik van de software voor een vast bedrag per maand.
  CvE Solutions is:
  Wij zijn gecertificeerd partner en Visma Solution Center
  Accountview Solutioncenter
  Meer informatie
  Wilt u weten wat deze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan meer informatie aan of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0344 644605.
  Meer Informatie
  AccountView
  4.46 (89.23%) 13 votes