Spring naar content
Group 218

AccountView software

AccountView is dé financiële standaardsoftware voor ZZP-ers en het MKB. Of u nou een lokale ZZP-er bent of een middelgrote onderneming met landelijke afzet, er is altijd een versie van AccountView geschikt voor u. En wanneer uw bedrijf groeit, stapt u eenvoudig over naar een uitgebreidere versie van AccountView. Heeft u naast de basisversie van AccountView behoefte aan extra functionaliteiten, dan is de software eenvoudig uit te breiden.

AccountView: één totaaloplossing, drie versies

AccountView is ontwikkeld om uw bedrijfsvoering overzichtelijk te maken en uw werk te vereenvoudigen. Omdat geen enkel bedrijf gelijk is, zijn er drie flexibele versies van AccountView beschikbaar. Daarbij kiest u zelf de onderdelen die u nodig heeft.

  • AccounView Solo: voor ZZP of MKB
  • AccounView Team: voor kleine of middelgrote bedrijven
  • AccounView Business: voor middelgrote bedrijven met behoefte aan meer functionaliteiten
  • Bent u benieuwd wat AccountView voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van onze accountmanagers.

 

Wij helpen u vérder, met AccountView als financiële basis voor uw onderneming 

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van AccountView software en andere automatiseringstoepassingen voor de accountancy, groothandel en MKB.