Spring naar content
Group 218

Scan- en herkensoftware

Met scan- en herkensoftware automatiseert u in een handomdraai uw binnenkomende facturen:

  • Uw factuur wordt automatisch ingelezen, bijvoorbeeld vanuit uw mailbox.
  • De scan- en herkensoftware verwerkt de factuur vervolgens rechtstreeks in uw administratie en geeft u een boekingsvoorstel.

Scan- en herkensoftware bespaart u veel tijd. Geen handmatige handelingen meer, maar rechtstreeks vanuit uw mailbox facturen herkennen en verwerken in uw boekhouding, dát is wat scan- en herkensoftware u biedt. Zo houdt u meer tijd over om te ondernemen.

Aanleveren, controleren, goedkeuren

Met scan- en herken bent u in drie eenvoudige stappen klaar met de verwerking van uw binnenkomende facturen en bonnetjes. De scan- en herkensoftware herkent uw aangeleverde documenten namelijk automatisch. U hoeft alleen het boekingsvoorstel van de software te controleren en goed te keuren. Bent u benieuwd wat scan- en herken voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van onze accountmanagers.

 

Wij helpen u vérder, met slimme tools als scan- en herken.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van scan- en herkensoftware, en andere automatiseringstoepassingen voor de accountancy, groothandel en MKB.