Spring naar content
Group 218

Basecone

Met Basecone heeft u uw autorisatieproces volledig onder controle. Factureren, herkennen, fiatteren – Basecone kan het allemaal en doet direct een boekingsvoorstel. Goedgekeurde documenten worden na controle automatisch geboekt in uw administratie en vervolgens vrijgegeven voor betaling. Basecone is speciaal ontwikkeld voor accountants- & administratiekantoren of kleinere en middelgrote bedrijven in het MKB.

Volledig integreerbaar

Met Basecone heeft u geen onnodig papierwerk meer, maar geniet u van een hoge mate van efficiency. Want Basecone is volledig integreerbaar met Accountview. Bent u benieuwd wat de scan & herkenoplossing van Basecone voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze accountmanagers. Of download de brochure.

 

 

Wij helpen u graag vérder, met efficiënte scan & herkenoplossing van Basecone.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van scan- en herkensoftware, en andere automatiseringstoepassingen voor de accountancy, groothandel en MKB.

Vul je gegevens in en
start de download

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Basecone
Uw voordelen op een rij

Met Basecone beschikt u over fantastische oplossing voor het scannen, herkennen en fiatteren van facturen in de cloud. De software is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven.

 • Realtime
  Documenten worden na het uploaden en inlezen direct verwerkt en zijn realtime beschikbaar.
 • Eenvoudig in gebruik
  Dankzij de intuïtieve opzet van de software is Basecone zeer eenvoudig in gebruik.
 • Integreerbaar
  Basecone is volledig integreerbaar met de grootste boekhoudpakketten.
 • Eenvoudige kostenstructuur
  Dankzij de eenvoudige kostenstructuur is Basecone een voordelige en kostenbewuste oplossing.