Spring naar content
Group 218

Elvy

Aanleveren, herkennen, archiveren en terugzoeken: Elvy documentarchivering maakt het allemaal mogelijk. Met deze integreerbare scan & herkenoplossing voor AccountView, Visma.net en Unit4 Multivers beschikt u over een efficiënte methode om uw inkoop- en verkoopfacturen te boeken. Dankzij het digitale proces bespaart u veel tijd, want Elvy herkent, leest en verwerkt uw facturen rechtstreeks in de gewenste administratie.

Uitgebreide fiatteringsmogelijkheid

Elvy maakt het fiatteren van documenten eenvoudig. Na het scannen en digitaliseren kan het document direct aan de juiste medewerker worden aangeboden ter goedkeuring. Wel zo efficiënt! Bent u benieuwd wat de Elvy scan & herkenoplossing voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze accountmanagers. Of download de brochure.

Wij helpen u vérder, met de scan & herkenoplossing van Elvy documentarchivering. 

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van scan- en herkensoftware, en andere automatiseringstoepassingen voor de accountancy, groothandel en MKB.

Vul je gegevens in en
start de download

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elvy leest, herkent en verwerkt uw facturen
Uw voordelen op een rij

Digitaliseer uw facturatieproces, verhoog uw efficiency en vereenvoudig uw werkstroom.

 • Snel
  Met Elvy zorgt u voor een snelle verwerking van facturen.
 • Functioneel
  Door de slimme opzet van de software is Elvy doeltreffend en functioneel.
 • Efficiënt
  U bespaart tijd en geld met Elvy. Gescande en herkende documenten kunnen direct aan de juiste medewerker worden aangeboden ter goedkeuring.
 • Integreerbaar
  Elvy is integreerbaar met AccountView, Visma.net en Unit4 Multivers.