Spring naar content
Group 218

AccountView Opfristraining

Bent u benieuwd of u uw AccountView omgeving optimaal gebruikt? Of bent u op de hoogte welke tools binnen AccountView beschikbaar zijn die uw processen nog efficiënter kunnen laten verlopen en u nog meer van de juiste informatie kunnen voorzien? Of is er door medewerkerswisselingen kennis verloren? Vraag dan nu een opfristraining aan bij CvE Solutions.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor medewerkers die één of meerdere taken uitvoeren in AccountView. Of een nieuwe medewerker die on the job heeft geleerd om met AccountView te werken, maar graag meer wil leren over AccountView.

Inhoud
  • Sluit uw huidige inrichting nog steeds aan bij uw behoeftes?
  • Zijn er wellicht modules aanwezig die u op dit moment nog niet gebruikt?
  • Mogelijkheden om data te exporteren naar bijvoorbeeld Excel of andere applicaties.
  • Processen die u kunt optimaliseren door aanvullende functionaliteiten of aanvullende software oplossingen.
  • Handige sneltoetsen om efficiënter te werken.
Training op locatie of online

Deze trainingen worden gegeven voor minimaal 3 tot maximaal 10 personen. Wij geven de (opfris-) trainingen op locatie en gericht op uw situatie. Vooraf bespreken we graag welke onderdelen of vragen u wilt behandelen tijdens de training. Bij minder dan 3 deelnemers of in overleg, kunnen wij ook online een training geven. Dit doen we ook voor 1 of 2 deelnemers vanaf een tijdsduur van een uur.

 

Aanmelden Opfristraining AccountView

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van AccountView software en andere automatiseringstoepassingen voor de accountancy, groothandel en MKB.