Spring naar content
Group 218

Trifact365

Met Trifact365 vereenvoudigt u uw boekhouding in een handomdraai. Want deze automatische en zelflerende software voor documentherkenning verzamelt en herkent uw documenten via e-mail, webportal of mobiele app en komt daarna direct met een boekingsvoorstel. U verwerkt uw aangeleverde document met één klik.

Volledig integreerbaar

Met Trifact365 is papierwerk verleden tijd geworden. En omdat Trifact365 volledig integreerbaar is met boekhoudpakketten als Visma en Accountview profiteert u met Trifact365 van een hoge mate van efficiency. Bent u benieuwd wat de scan & herkenoplossing van Trifact365 voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze accountmanagers. Of download de brochure.

 

Wij helpen u graag vérder, met de efficiënte scan & herkenoplossing van Trifact365.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van scan- en herkensoftware, en andere automatiseringstoepassingen voor de accountancy, groothandel en MKB.

Vul je gegevens in en
start de download

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trifact365, slimme documentverwerking
Uw voordelen op een rij

De slimme, snelle en zelflerende scan & herkenoplossing van Trifact365 neemt u veel werk uit handen.

 • Papierloos
  Met Trifact365 werkt u papierloos. Dankzij het digitaliseren van uw administratie raakt u geen documenten meer kwijt en is zoeken verleden tijd geworden
 • Automatisch en zelflerend
  Trifact365 is voorzien van een zelflerend algoritme, wat de efficiency bevordert naarmate u de software langer gebruikt.
 • Veilig
  Trifact365 verwerkt al uw documenten veilig en betrouwbaar in uw bestaande boekhoudpakket.
 • Gebruiksvriendelijk
  Trifact365 is snel geïnstalleerd, volledig integreerbaar met de meeste boekhoudsoftware en is bovendien eenvoudig in gebruik