Spring naar content
Group 218

Visma.net Logistics

Visma.net Logistics is de onmisbare IT-oplossing voor handelsondernemingen. Dankzij deze slimme software automatiseert en optimaliseert u de logistieke processen binnen uw bedrijf. Van inkoopprocessen tot voorraadbeheer en van goederenstromen tot verkoopmanagement – u creëert realtime inzicht in uw organisatie. 

De voordelen van Visma.net Logistics en CvE IT solutions

CvE IT solutions is Visma.net specialist. Als officieel gecertificeerd Visma Expert Center met ruim 25 jaar ervaring in de accountancybranche, kennen onze specialisten de branche voor financials als geen ander. Bent u benieuwd wat wij met Visma.net Logistics voor uw handelsonderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van onze accountmanager.

 

Wij helpen u vérder, met Visma.net Logistics

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van Visma, Visma.net en andere  automatiseringstoepassingen.

Vul je gegevens in en
start de download

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Visma.net Logistics
uw voordelen op een rij

Met Visma.net Logistics automatiseert u de logistieke processen van uw handelsbedrijf in de cloud. Daarmee is Visma.net Logistics uw onmisbare totaaloplossing voor inkoop, verkoop en voorraadbeheer

 • Automatiseer processen
  Verhoog uw efficiency en bespaar geld door de processen rondom inkoop, verkoop en voorraadbeheer volledig te automatiseren.
 • Realtime inzicht
  Dankzij uitgebreide custom-made rapportageopties en dashboards heeft u realtime inzicht in uw handelsorganisatie.
 • Geschikt voor meerdere vestigingen
  Binnen Visma.net Logistics voegt u eenvoudig meerdere vestigingen of entiteiten aan uw administratie toe.
 • Uw voorraadbeheer altijd up-to-date
  Met Visma.net Logistics is uw voorraadbeheer altijd actueel: de juiste producten op het juiste moment op de juiste locatie.
 • Eigen analyses
  Creëer snel een eenvoudig maatwerk analyses en draaitabellen, gebaseerd op uw eigen informatiebehoefte.
 • Geschikt voor dropshipment
  Dankzij slimme tools is Visma.net Logistics geschikt voor het rechtstreeks leveren van goederen door uw leveranciers aan uw klanten.