twitter iconlinkedin icon

Accountancy software

Accountancy Software

De software binnen de Accountancy neemt de laatste jaren een steeds belangrijkere plaats in. Online samenwerken met uw cliënt is daarbij vaak het sleutelwoord. Deze samenwerking kan op verschillende manieren plaatsvinden. Voor de ene cliënt beperkt dit zich tot het automatisch inlezen van de bankafschriften en de facturen. Andere cliënten voeren zelf de volledige administratie maar hierbij kijkt u als accountant mee en stuurt waar nodig bij. De juiste accountancy software is hiervoor van groot belang.
Op dit moment maken meer dan 100 klanten gebruik van onze accountancy software en zorgen we door onze kennis en ervaring dat zij optimaal van deze software gebruik kunnen maken.
boekhoudsoftware
AccountView – Boekhouden op maat
Met AccountView Accountancy bent u in staat om u uw cliëntadministraties snel en eenvoudig in te voeren, te controleren en te corrigeren. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van verschillende extra mogelijkheden als documentscanning, importeren van mutaties en het volledig automatisch inlezen van de bankafschriften.

Daarnaast is AccountView de basis voor het doen van de btw aangifte en het verzorgen van tussentijdse rapportages. AccountView is beschikbaar als TEAM of Business versie en kan aangepast worden aan uw eisen en wensen.
Speciaal voor accountantskantoren kent AccountView een aantrekkelijke huurregeling:
Lees meer
Visma Advisor – Service & Practice management
Met deze oplossing heeft u altijd een actueel overzicht van uw cliënten, inzicht in de workload van uw kantoor en controle over de voortgang van de werkzaamheden van uw medewerkers. Daarnaast biedt deze oplossing functionaliteit voor urenregistratie en declareren.
Lees meer
Visma Teleboekhouden
Visma Teleboekhouden is de tool bij uitstek om samen te werken met uw cliënten. U werkt vanuit de vertrouwde accountancy software van AccountView terwijl uw cliënten kunnen boekhouden in een omgeving die voldoet aan hun eisen en wensen. En dat allemaal op basis van dezelfde data.
Lees meer
Scan & herken software
Omdat klanten steeds vaker de facturen digitaal versturen en of ontvangen heeft het gebruik van scan & herken oplossingen binnen de accountancy een vogelvlucht genomen. Uw voordeel, sneller boeken en altijd de in- en verkoopfacturen digitaal in het boekhoud pakket beschikbaar.
Lees meer
Meer informatie
Voor de aanschaf van uw accountancy software zult u niet ‘over èèn nacht ijs gaan’. Daarom informeren wij u graag in een persoonlijk gesprek over de verschillende mogelijkheden die aansluiten op uw eisen en wensen. Neem hiervoor contact met ons op via 0344 644605.
Meer Informatie
Accountancy software
4 (80%) 1 vote