twitter iconlinkedin icon

Groothandel

Groothandel Software

Als groothandels organisatie levert u meerwaarde door voor uw klanten (een deel) van hun voorraad aan te houden. Leverbetrouwbaarheid en het juiste assortiment zijn hierbij van essentieel belang. Dat vraagt om software specifiek voor de groothandel.
Immers, een hoge leverbetrouwbaarheid hangt vaak samen met een hoge voorraadpositie. Maar weegt dit ook op tegen de kosten van het in voorraad houden, het beslag op de aanwezige kredietfaciliteiten en het risico van winkeldochters? Met de juiste groothandel software krijgt u antwoorden op deze vaak gesteld vragen.
Actuele voorraadpositie
Uw verkopers willen op elk moment van de dag Inzicht in de actuele voorraadpositie om hun klanten correct te informeren over de levertijd van artikelen, deelleveringen te voorkomen en maximale klant tevredenheid te realiseren.
Ook uw inkopers hebben hieraan behoefte zodat zij op basis van de aanwezige voorraad informatie en rekening houdend met de levertijden kunnen zorgen voor het optimale bestelmoment. Op deze manier beschikt u altijd over de minimaal noodzakelijke voorraad van uw producten en verkoopt u zo weinig mogelijk ‘nee’ bij uw klanten.
groothandel software
Voorraadwaardering
Afhankelijk van de artikelen kan de waarde van uw voorraad sterk worden bepaald door vraag en aanbod in de markt. Een passende voorraadwaardering is daarom van groot belang voor een juiste financiële weergave van uw voorraadpositie. In AccountView kan gebruik gemaakt worden van diverse standaard waardering’ s methodieken.

AccountView
Met de groothandels software van AccountView verlaagt u uw voorraadkosten zonder dat de kwaliteit van levering aan uw klanten in het gedrang komt.
Meer informatie
Wilt u meer weten over de groothandel software van AccountView? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
Groothandel
4 (80%) 1 vote