twitter iconlinkedin icon

Boekhoudpakket ZZP’er

Boekhoudpakket ZZP’er

Als zzp’er wil je aan het werk, ondernemen, gewoon doen waar je goed in bent en waar je klanten je om waarderen. Het voeren van de administratie wil je dan meestal ook tot het minimum beperken. Om dit te realiseren is een online boekhoudpakket voor de zzp’er een must, altijd bereikbaar of je nu op kantoor of onderweg bent. Beschikbaar op zowel je mobiel, tablet of pc zodat je altijd snel over de benodigde informatie beschikt. Door de directe koppeling met je bankrekening en de boekhoudsoftware heb je altijd zicht op je financiële situatie.
boekhoudpakket zzp
Direct factureren
Voor het versturen van een factuur hoef je niet thuis te zijn. Is een klus afgerond dan kun je via de app eenvoudig je klant een factuur sturen voor de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd of de producten die zijn geleverd. Bonnetjes scan je met de app eenvoudig in en stuur je direct door naar je boekhoudpakket. Deze hoef je dan ook niet meer te bewaren.

eAccounting
Het boekhoudpakket Visma eAccounting beschikt daarnaast standaard over een dashboard en verschillende rapportages. Daarnaast wordt je door het systeem actief geattendeerd op vervallen facturen of nog in te voeren inkoopfacturen.

Met Visma eAccounting ben je als zzp‘ er altijd up-to-date en dat voor maar € 15,00 per maand.

De voordelen op een rij:
  • Overal toegang tot je actuele cijfers
  • Koppeling met bank, kassa, webshop en of andere software
  • Gratis app voor mobiel boekhouden en scannen van bonnetjes
  • Factureren direct via je app
  • Veilig in de cloud
  • Eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteit
eAccounting
AccountView SOLO
Adviseert uw accountant of administratiekantoor om te kiezen voor AccountView SOLO, klik dan op de volgende link voor meer informatie.
Meer informatie
Wilt u meer weten over eAccounting als boekhoudpakket voor de zzp, er? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
Boekhoudpakket ZZP’er
4.5 (90%) 2 votes