twitter iconlinkedin icon

Cloud computing

Uw applicaties en data beschikbaar op elk tijdstip, op elke plaats en op elk device

Wij signaleren dat steeds meer bedrijven er voor kiezen om software niet lokaal te installeren, maar af te nemen ‘uit de Cloud’. De redenen hiervoor zijn zeer divers, maar een aantal redenen horen wij vaak terugkomen.
cloudcomputing
Veel bedrijven willen:
 • niet steeds opnieuw investeren in hardware en netwerken;
 • het volledige beheer van de ICT-omgeving uitbesteden;
 • ook op afstand beschikken over data en applicaties;
 • alleen betalen voor de diensten waarvan ze gebruik maken.
 • Microsoft Cloud Partner
  CvE Solutions is Microsoft Cloud Partner en Microsoft Online Services Partner. Hierdoor zijn wij al jaren in staat om uitstekende Cloud-oplossingen te bieden. Zo kunt u bij ons uw volledige ICT-infrastructuur uitbesteden, maar ook gebruik maken van slechts een enkele applicatie. Wat u ook nodig heeft, wij hebben altijd een passende oplossing voor u.
  Wij bieden een oplossing voor zowel accountants- en administratiekantoren als ook voor ondernemers in het mkb. Met de hosting van de AccountView Business software hebben wij voor deze klanten ruime ervaring.
  Samenwerken
  De aangeboden oplossingen bieden veel mogelijkheden tot samenwerking tussen ‘de boekhouder’ en de ondernemer. Als ondernemer kunt op een eenvoudige manier meekijken met de boekhouding die door ‘de boekhouder’ wordt ingeboekt en kunt u bijvoorbeeld zelf de facturering voor uw rekening nemen.
  Als accountants- of administratiekantoor kunt u op een eenvoudige manier ‘meekijken’ met de ondernemer als deze zelf de administratie voert. U kunt eventueel wijzigingen doorvoeren en bijvoorbeeld zelf de loonjournaalposten of afschrijvingen boeken. Optimale samenwerking met win-win voor beide partijen.
  Een ander voordeel is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de dagelijkse back-up, updates en servicepacks, dat regelen wij uiteraard voor u. En op elk moment, vanaf elke plaats heeft u de mogelijkheid om uw software te gebruiken.
  Meer informatie
  Nieuwsgierig naar onze cloud oplossing? Vraag dan meer informatie aan of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0344 644605.
  Meer Informatie
  Cloud computing
  4.5 (90%) 4 votes