twitter iconlinkedin icon

Hardware

Totaalleverancier voor hard- en software

Als totaalleverancier houden wij ons bezig met de advisering, verkoop en installatie van hardware en systeemsoftware. Of het nu gaat om de levering van een compleet netwerk, of de aanschaf van een nieuwe pc of printer, met onze ervaring en kennis bieden wij u graag een oplossing op maat.
Maatwerk
Standaard oplossingen bestaan bij ons niet. Na een gedegen inventarisatie leveren wij juist díe oplossing die in uw situatie het beste is. Hierbij houden we nadrukkelijk rekening met de toekomst, zodat een groeispurt van uw organisatie niet direct leidt tot nieuwe investeringen.
Uiteraard leveren we niet alleen de hardware, maar we implementeren deze ook binnen uw organisatie. Tijdens het implementatieproces stellen wij ons flexibel op, door rekening te houden met de activiteiten binnen uw organisatie. Hierdoor zijn we over het algemeen prima in staat om een implementatie te realiseren met minimaal oponthoud voor onze klanten.
hardware
Beveiligen van uw data
Uw data is niet alleen van cruciaal belang, maar betreft ook vaak vertrouwelijke gegevens van klanten. Netwerkbeveiliging is bij ons dan ook een belangrijkste onderdeel van de implementatie.

Wij leveren niet alleen kwalitatieve back-up voorzieningen, maar we contoleren ook aan de hand van metingen of er elke dag een correcte back-up van uw data is gemaakt. Wilt u als extra beveiliging uw back-up op een externe locatie, dan kan dit ook.
Voor de inrichting van servers maken we vaak gebruik van een virtuele omgeving, waardoor lagere beheerskosten worden gerealiseerd. Dit betekent dat u in de meeste gevallen maar één fysieke server in huis heeft waar meerdere virtuele servers op worden geïnstalleerd. Hiermee bieden we naast een uitstekende technische oplossing tevens een kostenefficiënte oplossing.
Wij kiezen bewust voor hardware van gerenommeerde leveranciers als HP en Cisco, vanwege hun kwalitatief goede producten en hun goede servicecontracten. Voor de levering van printers, kopieerapparaten en multifunctionals, zijn wij dealer van Konica Minolta.
Meer informatie
Wilt u meer weten over onze hardware oplossing voor uw organisatie? Vraag dan informatie aan of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0344 644605.
Meer Informatie
Hardware
4.4 (88.89%) 9 votes