twitter iconlinkedin icon

Implementatie

Samen implementeren

De implementatie van onze software vinden wij een kwestie van samenwerking. Deze samenwerking begint al in de verkoopfase. Door een gedegen analyse van uw eisen en wensen bieden we u een pasklare oplossing, die beantwoordt aan uw verwachting.
Tijdens deze fase maken we duidelijke afspraken over de verschillende werkzaamheden die onderdeel zijn van de implementatie. We geven ook concreet aan wat de doorlooptijd zal zijn en hoeveel implementatie nodig is.
Implementatie
Samen met uw medewerkers
Implementeren doen we nooit alleen, maar altijd samen met de medewerkers van uw organisatie. Wij vinden het belangrijk dat gedegen kennis van de software binnen uw organisatie aanwezig is, of het nu gaat om de inrichting van de administratie of het gebruik van de software. Het voordeel van deze aanpak is dat uw medewerkers direct met de software aan de slag kunnen en in staat zijn om eventuele aanpassingen in de inrichting zelf uit te voeren.
Training van medewerkers
Onze ervaring leert dat het zinvol is om een aantal maanden na de implementatie nog een aanvullende training te verzorgen. Hierin leren we uw medewerkers een aantal extra gebruiksmogelijkheden van de applicatie, waardoor het gebruik van de software nog meer efficiency oplevert.
Naast implementatie op locatie, ondersteunen we u desgewenst ook op afstand. We verzorgen korte online trainingen of we maken een factuur lay-out op maat.
Meer informatie
Wilt u meer weten over onze implementatie aanpak? Vraag dan informatie aan of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0344 644605.
Meer Informatie
Implementatie
4.3 (86.67%) 3 votes