twitter iconlinkedin icon

Netwerkbeheerder

Netwerkbeheerder

Netwerkbeheerder met passie voor uw ict omgeving!
Een niet goed functionerende ict-omgeving heeft dit direct invloed op de prestaties van uw organisatie. Voor de dagelijkse werkzaamheden bent u immers voor een groot deel afhankelijk van de aanwezige software- en hardware systemen. Als netwerkbeheerder nemen wij u de zorg hiervoor volledig uit handen.
Focus
In het bijzonder richten we ons met onze netwerkbeheer activiteiten op administratie- en accountantskantoren, en dat heeft een belangrijke reden. Wij hebben namelijk veel ervaring met de specifieke software die binnen deze branche gebruikt wordt. Of het nu gaat om boekhoud-, fiscale- of rapportagesoftware, wij kunnen u met onze kennis en service uitstekend van dienst zijn. Als netwerkbeheerder kent de software van AccountView en Unit4 geen geheimen meer voor ons, en daar kunt u uw voordeel mee doen. Naast deze voor ons belangrijke klantengroep rekenen we ook een groot aantal andere bedrijven in het midden en kleinbedrijf tot onze klantenkring.
Uw ICT-omgeving, onze zorg
Doordat wij u de volledige zorg voor uw ICT-omgeving uit handen nemen kunt u zich bezighouden met de kernactiviteiten van uw organisatie. Op vaste tijden voeren wij op locatie periodiek en preventief onderhoud uit op uw netwerk en systemen. Ook verzorgen wij (op afstand) de installatie van updates en nieuwe releases van de aanwezige software.
Beveiliging en controle
Naast het inrichten van de netwerkbeveiliging is het inrichten en controleren van de back-up procedures een belangrijk onderdeel van ons werk. Door inzet van slimme systemen worden we dagelijks geïnformeerd over de status van uw back-up en het functioneren van uw systeem. Dit doen we met maar één doel: het voorkomen van uitval van uw systeem. Als systeembeheerder reageren we proactief en hierdoor lossen we problemen vaak al op voordat u ze constateert. Is er toch een probleem ontstaan? Geen nood, want wij kunnen u op elk moment en vanaf elke locatie van dienst zijn.
Meer informatie
Wilt u een netwerkbeheerder met hart voor uw ict omgeving? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
Netwerkbeheerder
Stem op dit artikel