twitter iconlinkedin icon

Software Hosting AccountView

Met software hosting al uw applicaties en data beschikbaar op elk tijdstip, op elke plaats en op elk device!

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun software (AccountView) niet lokaal te installeren maar te kiezen voor software hosting. Bij software hosting worden uw applicaties geïnstalleerd op een door ons ingerichte- en beheerde omgeving. Deze kan gedeeld zijn voor het hosten van slechts één applicatie maar ook is het mogelijk om te kiezen voor een eigen, dedicated, server.
Voordelen
software hosting De belangrijkste voordelen van software hosting zijn:
 • Uw applicaties zijn altijd beschikbaar vanaf elke locatie
 • Geen zorg meer over de dagelijkse back-up (wij maken twee keer per dag een back-up)
 • Wij verzorgen de installatie van updates en nieuwe releases doen het systeembeheer
 • Hosting AccountView
  Speciaal voor gebruikers van AccountView bieden we een concurrerende hosting oplossing. Voor een relatief laag maandbedrag draait uw boekhoudsoftware volledig in de cloud. Ook kan uw accountant of administratiekantoor eenvoudig toegang krijgen tot deze administratie. Hiermee bent u niet meer afhankelijk bent van zijn periodiek bezoek maar kunt u proactief met hem samenwerken in dezelfde omgeving.
  Als accountants- of administratiekantoor kijk u op een eenvoudige manier mee met uw cliënt als deze zelf de administratie voert. U kunt eventueel zelf wijzigingen doorvoeren of bijvoorbeeld periodiek de loonjournaalpost en afschrijvingen boeken. Optimale samenwerking met win-win voor beide partijen.
  Accountants- en administratiekantoren
  Gebruikt u als kantoor AccountView voor het boeken van de administratie van uw cliënten? Ook dan is onze software hosting een prima alternatief voor een lokale installatie. De administraties van al uw klanten staan veilig in de cloud en dagelijks wordt er op een aantal momenten per dag een back-up gemaakt. Veel kantoren doen de administratie van de klant op locatie. Met onze oplossing is dat eenvoudig. U zet niet langer de administratie eerst lokaal vanaf de server naar uw pc en vice versa, maar logt vanaf de locatie van de klant direct in op uw eigen boekhoud omgeving.
  Dedicated Server
  Naast shared hosting bieden wij de mogelijkheden aan voor een de dedicated gehoste server. Dat betekent dat we al uw applicaties op onze server installeren. Voor informatie over deze oplossing kunt u contact op nemen met onze afdeling verkoop op het onderstaande nummer.
  Microsoft Cloud Partner
  CvE Solutions is Microsoft Cloud Partner en Microsoft Online Services Partner.
  Meer informatie
  Wilt u meer weten over onze software hosting? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
  Meer Informatie
  Software Hosting AccountView
  4.5 (90%) 2 votes