twitter iconlinkedin icon

Support

Support & ondersteuning

Het verlenen van goede support en ondersteuning staat bij ons hoog in het vaandel. Met name in de relatie tussen administratie- en accountantskantoren en hun cliënten, doen wij graag iets extra’s voor u.
Gebruikers van AccountView hebben, op basis van het onderhoudscontract, hebben recht op gratis support en ondersteuning van de supportdesk van VISMA. Via telefoonnummer 020 3552999.
Supportdame_Teamviewer
Support CvE Solutions
Door de intensieve relatie met onze klanten weten zij ons snel te vinden als ze tegen een probleem aanlopen. De telefonische afhandeling van vragen over het gebruik van een applicatie, is daarom doorgaans kosteloos. Wij leveren nu eenmaal graag goede service aan al onze klanten.

Er worden kosten in rekening gebracht voor complexere vragen, voor de inrichting van het systeem of voor het maken van bijvoorbeeld een factuur lay-out. Het liefst spreken we hierover met u een vast bedrag af, zodat u weet waar u aan toe bent.
Support op afstand
Tijdens het verlenen van support is het voor ons handig om met u mee te kijken. Wij kunnen uw computer overnemen, door gebruik te maken van Teamviewer. Door op de afbeelding hierboven te klikken wordt het teamviewer gestart en wordt een ID en wachtwoord getoond. Deze kunt u aan onze medewerker doorgeven. Uw scherm wordt dan daadwerkelijk zichtbaar voor de supportmedewerker.
Zo kunnen we u snel efficiënt helpen!
Contact
Uiteraard mag u ook mailen naar support@cvesolutions.nl of bellen met 0344 644605.
Support
4.8 (95%) 4 votes