twitter iconlinkedin icon

Systeembeheerder

Systeembeheer tot in de puntjes verzorgd

De ict-omgeving binnen organisaties is het gereedschap als ondersteuning voor de bedrijfsvoering. Als dit niet goed functioneert heeft dit direct invloed op de prestaties van uw organisatie. Als systeembeheerder nemen wij u deze zorg volledig uit handen.
FOCUS
Als systeembeheerder richten we ons in het bijzonder op administratie- en accountantskantoren en dat heeft een belangrijke reden. De medewerkers van ons bedrijf hebben veel ervaring met de specifieke software die binnen deze branche gebruikt wordt. Of het nu gaat om boekhoud-, fiscale- of rapportagesoftware, wij kunnen u met onze kennis en service uitstekend van dienst zijn. Als systeembeheerder hebben we veel ervaring met de software van onder meer AccountView en Unit4. Naast deze voor ons belangrijke klantengroep, rekenen we ook een groot aantal andere bedrijven in het midden en kleinbedrijf tot onze klantenkring.
systeembeheer
Uw ICT-omgeving, onze zorg
Wij nemen u de volledige zorg voor uw ICT-omgeving uit handen, zodat u zich kunt bezighouden met de kernactiviteiten van uw organisatie. Op afgesproken tijden komen wij op locatie voor periodiek en preventief onderhoud van uw netwerk en systemen. Daarnaast verzorgen wij (op afstand) de installatie van updates en nieuwe releases van de aanwezige software.
Beveiliging en controle
Het inrichten van de netwerkbeveiliging en het inrichten en controleren van de back-up procedures is een belangrijk onderdeel van ons werk. Door de inzet van slimme systemen worden we dagelijks geïnformeerd over de status van uw back-up, of over het functioneren van uw systeem. Dit doen we met maar één doel: het voorkomen van problemen. Als systeembeheerder reageren we proactief en daardoor lossen we sommige problemen al op voordat u ze opmerkt. Is er toch een probleem ontstaan? Geen nood, want wij kunnen u op elk moment en vanaf elke locatie van dienst zijn.
Meer informatie
Wilt u ook een systeembeheerder die u de zorg voor uw ict uit handen neemt? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
Systeembeheerder
4.5 (90%) 6 votes