twitter iconlinkedin icon

Bericht | Elvy DS beschikbaar voor Unit4 Accounting

22

sep
2013

Elvy DS beschikbaar voor Unit4 Accounting

Elvy DS beschikbaar voor Unit4 Accounting

In het afgelopen jaar is door Nederpelt Software de koppeling tussen Elvy Documentscanning en Unit4 Accounting gerealiseerd. Dit betekent dat nu ook gebruikers van Unit4 Accounting gebruik kunnen maken van de mogelijkheid tot het scannen en verwerken van inkoopfacturen met Elvy. Op dit moment wordt Elvy al door een groot aantal van onze AccountView klanten naar volle tevredenheid gebruikt. Ook bij een aantal Unit4 klanten hebben we Elvy al met succes geïmplementeerd.
Tijdwinst jaarwerk
Als belangrijk voordeel door de gebruikers wordt genoemd dat alle facturen altijd digitaal beschikbaar zijn. Dit levert tijdens de controle en het jaarwerk veel tijdwinst op.
Door de intelligente software is er sprake van een hoge mate van herkenning waardoor facturen snel en correct in Accounting kunnen worden ingeboekt. Na eerder al met succes Elvy DS geïmplementeerd te hebben bij onze AccountView klanten betekent dit een uitbreiding van onze activiteiten voor een grote groep Unit4 klanten.
Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Elvy. Graag verzorgen wij een demonstratie bij u op kantoor. Neem hiervoor contact op via sales@cvesolutions.nl of bel 0344 644605.

Comments are closed.