twitter iconlinkedin icon

Bericht | Excel-addin voor AccountView

1

okt
2013

Excel-addin voor AccountView

AccountView rapportages op maat.

Met de Excel-addin voor AccountView maakt u op een eenvoudige manier rapportages aan, waarbij direct gebruik gemaakt wordt van de gegevens in AccountView.
Hoe werkt de Excel-addin
In een werkblad kunt u daarbij de gegevens uit meerdere administraties opvragen, handig als u bijvoorbeeld een omzetrapportage of kostenanalyse wilt over bijvoorbeeld de laatste 5 jaar. Door gebruik te maken van vaste functies worden gegevens per grootboekrekening, kostenplaats, periode of een combinatie van deze eenvoudig in Excel opgenomen. Is een koppeling eenmaal gelegd dan kan deze rapportage periodiek met de actuele informatie worden bijgewerkt.
Met de standaard functionaliteit van Excel heeft u vervolgens de mogelijkheid een rapport compleet naar uw eigen eisen en wensen in te richten.
Naast standaardfuncties kan ook gebruik gemaakt worden van SQL statements waarmee gegevens uit alle tabellen van AccountView in Excel worden getoond. Een voorbeeld hiervan is een overzicht van alle openstaande posten over meerder bedrijven heen, die vervolgens in Excel worden samengevoegd
BTW rapportages
Maakt u gebruik van de btw aangifte in AccountView? Het is ook mogelijk om vanuit AccountView de status op te vragen van alle verzonden btw aangiftes. Ook kan met de Excel-addin op eenvoudige wijze de cumulatieve btw worden berekend of kan de btw aangifte voor een fiscale eenheid worden berekend. Deze mogelijkheden zijn vooral voor Administratie- & Accountantskantoren interessant.
Contact
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Excel-addin voor uw organisatie, mail dan naar sales@cvesolutions.nl of bel 0344 644605.

Comments are closed.