Spring naar content
Group 218

Cloud

U wilt eenvoudig en efficiënt ondernemen? Dan ontkomt u niet aan een flexibele cloud-omgeving. Daarmee maakt u gebruik van moderne online IT-dienstverlening zonder te hoeven investeren in hardware. Servers, databases, netwerkfuncties en bedrijfssoftware – uw IT-omgeving is 24/7 voor u beschikbaar in een online cloud-omgeving, waar en wanneer u maar wilt. Moderne beveiligingstechnieken zorgen ervoor dat uw kostbare data veilig en alleen voor u beschikbaar is.

Een flexibele cloud-omgeving

Aanpassingsvermogen en flexibiliteit, daar draait het om binnen de accountancy en het MKB. Daar hoort ook een flexibele IT-omgeving bij die meebeweegt op het ritme van de tijd. Een IT-omgeving die probleemloos overweg kan met uw bedrijfssoftware. Onze moderne en flexibele cloud-omgeving met bijvoorbeeld online werkplekken, online back-up mogelijkheden, microsoft 365 en hosting, is speciaal geschikt voor financials van grote instellingen en organisaties tot aan het MKB en Accountantskantoren.

Daarom kiest u voor CvE

Met de cloud van CvE kiest u voor moderne online IT-dienstverlening volgens de hoogste standaard. Bovendien is de cloud van CvE afgestemd op de wensen en eisen van de accountancy en het MKB. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van onze accountmanagers. Of lees hieronder snel verder welke diensten wij aanbieden.

 

Wij helpen u graag vérder, met schaalbare cloudoplossingen.