Spring naar content
Group 218

Cloud

U wilt eenvoudig en efficiënt ondernemen? Dan ontkomt u niet aan een flexibele cloud-omgeving. Daarmee maakt u gebruik van moderne online IT-dienstverlening zonder te hoeven investeren in hardware. Servers, databases, netwerkfuncties en bedrijfssoftware – uw IT-omgeving is 24/7 voor u beschikbaar in een online cloud-omgeving, waar en wanneer u maar wilt. Moderne beveiligingstechnieken zorgen ervoor dat uw kostbare data veilig en alleen voor u beschikbaar is.

Een flexibele cloud-omgeving

Aanpassingsvermogen en flexibiliteit, daar draait het om binnen de accountancy en het MKB. Daar hoort ook een flexibele IT-omgeving bij die meebeweegt op het ritme van de tijd. Een IT-omgeving die probleemloos overweg kan met uw bedrijfssoftware. Onze moderne en flexibele cloud-omgeving is speciaal geschikt voor financials en MKB.

Daarom kiest u voor CvE

Met de cloud van CvE kiest u voor moderne online IT-dienstverlening volgens de hoogste standaard. Bovendien is de cloud van CvE afgestemd op de wensen en eisen van de accountancy en het MKB. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van onze accountmanagers.

 

Wij helpen u graag vérder, met schaalbare cloudoplossingen.