Spring naar content
Group 218

IT security

Een cyberaanval of digitale hack kan het einde van uw organisatie betekenen. Denk bijvoorbeeld aan een besmetting met het cryptolockervirus, waarbij uw bedrijf dagenlang letterlijk gegijzeld kan worden. Dat wilt u te allen tijde voorkomen. Vertrouw daarom op de specialisten van CvE IT solutions. Wij zijn ISO27001 gecertificeerd en verzorgen de volledige IT security voor financials en MKB. 

Security: technisch én tussen de oren

Het beveiligen van uw interne organisatie is niet alleen een kwestie van techniek want veel beveiligingsproblemen ontstaan door menselijk handelen en onoplettendheid. Nietsvermoedende medewerkers halen onbewust malware of virussen binnen, bijvoorbeeld via e-mail of filetransfers. En dat kan voor grote problemen zorgen. Een belangrijk aspect bij het beveiligen van uw organisatie is daarom beleidsvorming, training en risicobewustzijn. Wij helpen u daarbij en adviseren u bij het maken van beleid en het trainen van uw medewerkers. Want één ding is zeker: wij nemen uw security zeer serieus.

ISO27001 gecertificeerd

Als automatiseerder voor financials en MKB voldoen wij aan strenge eisen rondom informatiebeveiliging en zijn bovendien ISO27001 gecertificeerd. Daar zijn wij trots op! Wij werken volgens de hoogste standaarden op het gebied van informatiebeveiliging en zorgen dat u direct aan de eisen uit de AVG-wetgeving voldoet. Dát geeft vertrouwen!

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van security en beveiliging? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van onze accountmanagers.

 

Wij helpen u vérder, met moderne IT security.

Vul je gegevens in en
start de download

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IT security
Voor een veilige én efficiënte IT-omgeving

Managed Antivirus EDR
Lees meer >
CvE Security Scan
Lees meer >
CvE Online Back-up
Lees meer >
Firewall
Lees meer >
AVG en Cyber Security
Lees meer >
Security experts consult
Lees meer >