Spring naar content
Group 218

AVG

AVG betekent Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze wet stelt hoge eisen aan de kwaliteit van uw IT-omgeving. Voldoet uw bedrijfsvoering aan de eisen die de AVG stelt aan de branche voor accountants- en administratiekantoren en het MKB? Bedrijven die niet voldoen aan de AVG wetgeving lopen het risico hoge boetes te krijgen. Om over het risico op datalekken nog maar te zwijgen. Met CvE IT solutions staat u sterk! Wij hebben de kennis én techniek in huis om uw organisatie helemaal AVG-proof te maken en te zorgen voor afdoende gegevensbescherming.

Optimale gegevensbescherming

Elke dag werkt u met zeer vertrouwelijke klantgegevens. U moet er niet aan denken wat er gebeurt als daar een lek in ontstaat en welke reputatieschade u daardoor oploopt. Voorkomen is beter dan genezen, zeker wanneer het om gegevensbescherming gaat! Doe het daarom samen met CvE IT solutions. Wij richten uw IT-omgeving veilig en vertrouwd in zodat de gegevens van u en uw klanten gewaarborgd is. Met een Next Generation firewall bijvoorbeeld en een veilige cloudomgeving. Doordat u met Visma.net in de beveiligde cloudomgeving werkt, zijn onveilige Excel-documenten verleden tijd, want u communiceert rechtstreeks met uw klant in dezelfde applicatie en deelt daar tevens uw bestanden. Volledig afgeschermd van de buitenwereld.

Bent u benieuwd wat onze AVG oplossingen voor uw bedrijfsvoering kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van onze accountmanagers.

 

Wij helpen u vérder, met gegevensbescherming in het kader van AVG.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van Visma, Visma.net en andere  automatiseringstoepassingen voor de accountancy.

Optimale gegevensbescherming
Uw voordelen op een rij

Neem geen risico’s en vertrouw uw IT toe aan onze specialisten, dan voldoet uw bedrijfsvoering gegarandeerd aan de eisen van de AVG.

 • Technisch waterdicht
  Wij zorgen ervoor dat uw IT-omgeving technisch aan alle eisen van de AVG wetgeving voldoet.
 • Onderhoud
  Naast een perfecte inrichting van uw IT-omgeving zorgen onze specialisten voor het onderhoud. Zo bent u nu én in de toekomst verzekerd van een veilige omgeving.
 • Veilige dataopslag
  Dankzij de veilige en afgeschermde cloudomgeving is uw data veilig opgeborgen.
 • Ontzorging
  Doordat wij ruim 25 jaar ervaring hebben in de accountantsbranche kennen onze specialisten het klappen van de zweep als geen ander. Wij ontzorgen u bij de inrichting én het onderhoud
 • Veilig werken
  In de cloud werkt u samen met uw klant in de administratie van uw klant. U communiceert rechtstreeks in de applicatie en deelt daar ook documenten. Volledig afgeschermd van de buitenwereld.
 • Veilige communicatie
  Doordat u bij Visma in de cloud rechtstreeks in de applicatie met uw klant communiceert bent u afgeschermd van de buitenwereld en voorkomt u datalekken.