Spring naar content
Group 218

CvE Cloud

Wie eenmaal gewend is aan het werken in de cloud kent de voordelen wel: 24/7 de beschikking over uw data, overal toegankelijk, ongeacht waar u zich bevindt. De cloud is daarom niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Toch maken sommige mensen zich nog steeds zorgen over de veiligheid van cloudwerken. Zij hebben vragen als: Staat mijn data wel veilig? Is mijn verbinding wel afgeschermd? En hoe zit het met hackers? Gelukkig is er daarom de CvE cloud. Dat is een 100% veilige cloudomgeving, speciaal afgestemd op de wensen en eisen van de accountancy en het MKB.

Daarom kiest u voor de CvE Cloud

Wilt u ook profiteren van alle gemakken van cloudwerken voor de accountancy en het MKB en tegelijk verzekerd zijn van een veilige omgeving? Vertrouw dan op de CvE cloud. Daarmee gaan gemak, snelheid én veiligheid hand in hand. Een greep uit onze cloud diensten en producten:

 • CvE Online Werkplek => 24/7 beschikking over uw software en data, overal beschikbaar
 • CvE Online Back-up => veilige back-up van al uw (bedrijfs-) data, stabiele bedrijfszekerheid
 • CvE Hosting (online shared en dedicated servers) => Geen investering meer in serverruimtes en hoge energiekosten. Onderhoudsvrij.
 • Microsoft 365 => Exchange Online, Office365 online, Sharepoint, Teams etc

Bent u benieuwd wat de CvE cloud voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze accountmanagers. Of kijk verder op onze website en download onze brochures.

 

Wij helpen u graag vérder, met de veilige CvE cloud.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van cloudomgevingen, online werkplekken en andere  automatiseringstoepassingen.

CvE Cloud
Uw voordelen op een rij

Schaalbare en flexibele online oplossing zonder investering in servers en hardware. Profiteer van onze kennis en expertise, want wij helpen u vérder.

 • Kostenbewust
  Cloudwerken is kostenbewust ondernemen. De cloudomgeving beweegt met uw onderneming mee.
 • Veilig
  Dankzij onze beveiligde externe servers is uw data altijd veilig.
 • Innovatief
  Met cloudwerken maakt u gebruik van de meest moderne en innovatie IT oplossingen in de markt.
 • Eenvoudig
  Wij ontzorgen uw organisatie van a tot z. Daarmee is cloudwerken bijzonder eenvoudig voor uw medewerkers.
 • Overal beschikbaar
  De cloud is overal beschikbaar, wanneer u maar wilt en waar u zich ook bevindt.
 • Onderhoudsvrij
  Wij verzorgen het beheer van uw cloudomgeving. Dat maakt de cloud onderhoudsvrij zodat u op onderhoudskosten kunt besparen.