Spring naar content
Group 218

CvE Online Back-up

Heeft u er weleens bij stilgestaan welke gevolgen een technische storing of een besmetting met ransomware kan hebben voor uw accountants- of administratiekantoor of MKB-bedrijf? Zonder online back-up van uw kostbare data kan uw organisatie dagenlang stilliggen met alle gevolgen van dien. Gelukkig is er CvE Online Back-up: hét ideale vangnet waarmee we uw organisatie bij calamiteiten weer snel in bedrijf helpen.

Hoe werkt Online Back-up?

Met Online Back-up van CvE creëren wij een extra vangnet voor uw bedrijf in de vorm van een reservekopie: enkele keren per dag plaatsen wij een geautomatiseerde reservekopie van uw serverdata in ons beveiligde datacentrum. Dankzij die geautomatiseerde oplossing is uw data 24 uur per dag en 7 dagen per week online voor u beschikbaar. Ook na een technische storing en ook wanneer uw organisatie wordt getroffen door een besmetting met ransomware. Online Back-up van CvE is daarmee een onmisbare schakel in een veilige bedrijfsvoering.

 

Wij kennen de volgende CvE Online Back-up mogelijkheden voor Microsoft 365:

 • CvE Online Back-up voor Microsoft Exchange Online (emaildata)
 • CvE Online Back-up voor Sharepoint (gezamenlijke bedrijfsdata)
 • CvE Online Back-up voor OneDrive (persoonlijke data)

Neemt u bij ons alle drie de mogelijkheden af, dan ontvangt u een korting.

 

Naast de Microsoft Back-up mogelijkheden kunt u voor de volgende Back-up varianten ook bij CvE terecht:

 • CvE Online Server Back-up
 • CvE Werkstation Back-up.

Bent u benieuwd wat Online Back-up van CvE IT solutions voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanagers voor een afspraak of bestel één of meerdere Back-up producten via ons formulier.

 

Wij helpen u graag vérder, met CvE Online Back-up.

 

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van online back-up, hosting en andere  automatiseringstoepassingen.

Vul je gegevens in en
start de download

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CvE Online Back-up
Uw voordelen op een rij

Met de CvE online Back-up creëert u een onmisbaar vangnet voor uw kostbare data: een periodieke reservekopie wordt veilig opgeslagen op een externe server. Profiteer van onze kennis en expertise op het gebied van online back-ups, want wij helpen u vérder.

 • Periodieke back-up
  Enkele keren per dag wordt automatisch een back-up van uw volledige administratie gemaakt. Daarmee is uw data 24/7 veilig.
 • Kostenbewust
  Doordat de back-ups op een externe server worden opgeslagen hoeft u niet te investeren in servers en hardware.
 • Ontzorging
  Dankzij het automatische karakter van de online back-up wordt u volledig ontzorgd. Eenmaal ingericht werkt alles helemaal vanzelf.
 • Eenvoudig herstel van data
  Mocht zich een calamiteit voordoen waardoor u moet teruggrijpen naar een back-up, dan is die back-up eenvoudig en snel terug te plaatsen. Een retentie (opslagperiode) van 1 jaar.
 • Veilig
  Uw data wordt versleuteld op een externe server opgeslagen. Alleen u kunt bij uw data.
 • Onafhankelijke opslag
  De online back-ups worden onafhankelijk van uw kantoor op externe servers opgeslagen. Een eventuele brand op uw kantoor heeft dus geen invloed op uw data.