Spring naar content
Group 218

Firewall

Een virus, hack, of datalek kan uw onderneming letterlijk dagenlang in z’n greep houden en de gevolgen van zo’n beveiligingsprobleem kunnen dan ook groot zijn. Niet alleen in financiële zin kan uw bedrijf geraakt worden, ook de reputatie van uw onderneming kan ernstige schade ondervinden. Neem daarom geen risico en zorg dat de veiligheid van uw IT-omgeving in orde is.

Next Generation Firewall

Dat een firewall bescherming biedt tegen aanvallen en besmettingen van buitenaf is voor u waarschijnlijk niet nieuw. Maar wist u dat traditionele firewalls onvoldoende in staat zijn om de nieuwste typen malware, cryptoware en ransomware te herkennen en blokkeren? Deze typen malware liften namelijk mee met het internetverkeer van gebruikers, zoals bij bestandsoverdracht, sociale media, persoonlijke e-mails of filmpjes. Uw IT-omgeving is pas écht veilig met een Next Generation Firewall. Daarmee bent u beschermd tegen de nieuwste besmettingsvormen, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit en efficiency van uw onderneming. U bent daarom pas écht beschermd met een Next Generation Firewall.

Bent u benieuwd wat een Next Generation Firewall voor uw accountantspraktijk, administratiekantoor of MKB-bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze accountmanagers.

Wij helpen u vérder bij het beschermen van uw kostbare data.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van security, firewalls en andere  automatiseringstoepassingen voor het beveiligen van uw digitale werkomgeving.

Vul je gegevens in en
start de download

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Next Generation Firewall
Uw voordelen op een rij

Een Firewall is niet alleen onmisbaar, maar ook een must in het kader van de AVG wetgeving. Met onze Next Generation Firewall bent u beschermd tegen de nieuwste vormen van datalekken, hacks en besmettingen met malware en cryptoware.

 • Veilig
  U bent bescherm tegen de nieuwste vormen van datalekken, hacks en malware. Uw data is veilig.
 • AVG-proof
  Bewezen techniek die voldoet aan de eisen van de AVG-wetgeving.
 • Monitoring
  Continue monitoring van verkeer uit buitenland en niet vertrouwde IP-adressen
 • Nieuwste technieken
  Onze Firewall scant en inspecteert al het dataverkeer en is staat malware, cryptoware en ransomware te herkennen en te blokkeren. Via de techniek “Sandboxing” kunnen ze bij het herkennen van een bedreiging, deze tegenhouden en isoleren voordat het op het netwerk komt.
 • Risicomijdend
  Met de Next Generation Firewall voorkomt u data- en productieverlies en bevordert u de bedrijfscontinuïteit.
 • Redundante uitvoering
  Dankzij de redundante uitvoering van de Next Generation Firewall is de vitale infrastructuur van uw IT-omgeving te allen tijde beschikbaar (hoge up-time garanties).
 • Grip op veiligheid
  Houd grip op de veiligheid van uw IT-omgeving door beheer toe te kennen aan derden met beperkte rechten.