Spring naar content
Group 218

Hardware

Zijn uw apparaten in uw IT-omgeving toe aan vernieuwing of vervanging? Of loopt u tegen capaciteitsproblemen aan? Dan is dit hét moment om te kiezen voor een automatiseerder die gespecialiseerd is in MKB, accountancy en financials. Dan weet u zeker dat uw hardware exact is afgestemd op uw behoeften en uw organisatie.

Meerdere soorten hardware verkrijgbaar via CvE Solutions

Wanneer laptops of PC’s binnen uw accountantspraktijk, administratiekantoor of MKB-onderneming aan vernieuwing toe zijn, komt u voor keuzes te staan. Kiest u voor een laptop of PC met veel werkgeheugen en een middenklasse processor, of juist andersom? Welk formaat moet een laptop hebben of wordt het toch een mini, small of normale PC/desktop? Welke keuze u ook maakt, elk type laptop of PC heeft voor- en nadelen en een eigen kostenplaatje. Daarom helpen wij u bij het maken van de juiste keuze en de meest efficiënte installatie met bijhorende software.

Naast laptops en PC’s kunnen wij ook beeldschermen, telefoontoestellen, thin-clients, servers, routers en presentatieschermen leveren.

Eén ding weet u zeker: uw hardware in uw IT-omgeving is optimaal ingericht en is veilig en stabiel. Is er behoeft aan nieuwe hardware? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze accountmanagers.

Wij helpen u vérder bij het maken van keuzes rondom de vernieuwing of vervanging van uw hardware.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van hardware, systeembeheer, software en andere  automatiseringstoepassingen.

Vul je gegevens in en
start de download

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze hardware op een rij

Wij helpen u bij het maken van keuzes rondom de aanschaf of vernieuwing van uw hardware. Kiest u voor een middenklasse laptop? Of juist voor een high-end Surface Book? Een 27″ inch monitor voor op het bureau of een 65″ inch presentatiescherm voor video vergaderen in de vergaderzaal? Welke keuze u ook maakt, doe het samen met de specialisten van CvE IT solutions. Dan weet u zeker dat uw hardware perfect is afgestemd op uw specifieke situatie.

 • Presentatieschermen van Newline
  Een grote en hoogwaardige Touch-screen om te video vergaderen of te presenteren. De Mira Newline is een LED 4K UHD, heeft een whiteboard functie en is inclusief een geïntegreerde videocamera. Voor meer informatie download de brochure op deze pagina.
 • Laptops van HP
  CvE IT solutions is onder andere leverancier van HP ProBooks met i5 of i7 processor. Wij kunnen tevens High-end Surface Books of laptops van Microsoft voor u bestellen. Heeft een ander merk uw voorkeur? Dan gaan we gezamenlijk op zoek.
 • Beeldschermen
  Op zoek naar een beeldschermen of monitor voor op uw bureau? Wij leveren diverse maten en merken.
 • Telefoontoestellen 
  Wij leveren diverse merken en types telefoontoestellen voor cloud telefonie of traditioneel bellen. Kijk voor meer informatie op onze pagina voor telefonie.
 • Servers
  U profiteert van stabiele servers en hoogwaardige apparatuur, speciaal afgestemd op uw behoeftes. Wij leveren bij de servers ook support en zorgen ervoor dat u gebruik maakt van technologie die voldoet aan de wettelijke eisen vanuit de AVG. Meer informatie over onze servers is hier te vinden.