Spring naar content
Group 218

Managed Antivirus EDR

Eindpuntdetectie en -respons (EDR) monitort (en reageert) continu op cyberdreigingen op uw apparaten (eindpunten) en is het nieuwste wapen in cyber security. Continu wordt er gedetecteerd of er inbraakpogingen in uw netwerk zijn. Wanneer een apparaat of systeem wordt beïnvloed, wordt het zo snel mogelijk geïsoleerd om schade te beperken. Aan de hand van algoritmen wordt het gedrag van mogelijke bedreigingen geanalyseerd en op voorhand als mogelijke bedreiging aangemerkt. Met de speciale “Zero touch rollback-functie” kan er automatisch worden teruggegaan naar de situatie van voor de aanval.

Welke bedreigingen worden door EDR beperkt?

Onder andere ransomware, zero day hacking en bestands loze aanvallen worden door EDR beperkt. Wilt u weten wat deze bedreigingen inhouden en welke er nog meer zijn? Download dan onze IT Security brochure.

Bent u benieuwd wat onze security oplossingen nog meer voor uw bedrijfsvoering kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van onze accountmanagers.

 

Wij helpen u vérder, met onze Managed Antivirus software en Cyber Security.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van AVG, Cyber Security en andere automatiseringstoepassingen.

Vul je gegevens in en
start de download

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Optimale IT security via CvE Solutions
Uw voordelen op een rij

Neem geen risico’s en vertrouw uw IT Security toe aan onze specialisten, dan voldoet uw bedrijfsvoering gegarandeerd aan de eisen van de AVG en is uw werkomgeving optimaal beschermd tegen cybercrime.

 • Technisch waterdicht
  Wij zorgen ervoor dat uw IT-omgeving technisch aan alle eisen van de AVG wetgeving voldoet.
 • Onderhoud en security beheer op afstand
  Naast een perfecte inrichting van uw IT-omgeving zorgen onze specialisten voor het onderhoud. Zo bent u nu én in de toekomst verzekerd van een veilige omgeving.
 • Veilige dataopslag met CvE Online Back-up
  Dankzij de veilige en afgeschermde cloudomgeving is uw data veilig opgeborgen. Lees ook meer over CvE Online Back-up
 • Wachtwoordmanagement
  Stel u zelf en uw medewerkers in staat om hun wachtwoorden te genereren, op te slaan, te maken en te onderhouden in een beveiligde app.
 • Ontzorging
  Doordat wij ruim 25 jaar ervaring hebben in de accountantsbranche kennen onze specialisten het klappen van de zweep als geen ander. Wij ontzorgen u bij de inrichting én het onderhoud

 

 • Veilig werken met twee factor authenticatie
  Met twee factor authenticatie of 2fa krijgt u telkens wanneer u zich aanmeldt met een apparaat dat niet wordt vertrouwd, een beveiligingscode in uw e-mail of op uw telefoon. Op die manier is er controle of u echt degene bent die inlogt met uw gegevens.
 • De nieuwste hoogwaardige Firewalls en Anti-Virus technieken
  CvE IT solutions biedt innovatieve en hoogwaardige end-to-end security oplossingen om uw netwerk, computers en data te beveiligen. ​
 • Encryptie van laptops bij het werken buiten kantoor
  Het is tegenwoordig meer dan ooit belangrijk om schijfversleuteling of encryptie toe te passen op uw laptops/notebooks. Zo zijn de laptops van thuiswerkers of ambulante medewerkers extra beveiligd in het geval van diefstal, roof of verlies.