Spring naar content
Group 218

Microsoft 365 business

Word, Excel en Outlook – wie kent de bekroonde software uit het Office 365 pakket niet. Onder de nieuwe naam Microsoft 365 Business bevat het pakket nog steeds alle vertrouwde kantoorapplicaties, maar nu in een nieuw en uitgebreid jasje. Uw medewerkers kunnen werken, samenwerken en communiceren, waar en wanneer ze maar willen, zowel online als offline. Dankzij vernieuwde geïntegreerde tools als Teams, Exchange en Sharepoint is ook projectmanagement en online vergaderen een peulenschil geworden. Stap daarom ook in de wereld van efficiënt en effectief werken, met Microsoft 365 Business.

Microsoft 365 Business voor accountancy en MKB

Kies bij de aanschaf van Microsoft 365 Business ook voor een automatiseerder met branchespecifieke kennis. Als automatiseerder voor de accountancy en MKB zorgen wij voor een naadloze inrichting van Microsoft 365 Business volgens de eisen en wensen van de branche. Daarnaast profiteert u van extra ondersteuning door onze specialisten: bij vragen of ongemakken staat ons team direct voor u klaar.

Bent u benieuwd wat Microsoft 365 Business voor uw accountants- of administratiekantoor of MKB onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek met een van onze accountmanagers.

 

Wij helpen u vérder, met Microsoft 365 Business.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van Microsoft 365, online werkplekken en andere  automatiseringstoepassingen.

Microsoft 365 Business
Uw voordelen op een rij

Microsoft 365 Business is het onmisbare kantoorsoftwarepakket voor uw organisatie.

 • Veilig
  De software van Microsoft 365 heeft een ingebouwde beveiliging tegen malware, spam en andere bedreigingen. Daarmee is het pakket een bijzonder veilige IT-oplossing.
 • Vertrouwde software
  De bekroonde kantoorsoftware van Microsoft geldt al jaren als dé standaard in de markt. Vrijwel iedereen kan met deze vertrouwde software overweg.
 • Altijd up-to-date
  Zodra er een nieuwe appversie beschikbaar is binnen Microsoft 365 kunt u daar direct over beschikken. Zo bent u altijd up to date.
 • Perfecte samenwerking binnen CvE cloud en CvE Werkplek
  Vanzelfsprekend is Microsoft 365 Business perfect te koppelen binnen uw CvE Cloudomgeving. Zo heeft u alles onder één dak. Veilig, vertrouwd en flexibel.
 • Kostenbewust
  Bij Microsoft 365 Business betaalt u per gebruiker. Dankzij de transparante abonnementsstructuur is uw pakket flexibel en eenvoudig te wijzigen.
 • Teamsamenwerking
  Binnen Microsoft 365 Business kunnen uw medewerkers eenvoudig samenwerken in dezelfde projecten en documenten.