Spring naar content
Group 218

Netwerken

Het IT-netwerk van uw accountantspraktijk, administratiekantoor of MKB-bedrijf is het hart van uw bedrijfsvoering, want zonder uw netwerk staat alles letterlijk stil. Leg uw kostbare netwerk daarom in de handen van specialisten; deskundige automatiseerders die het klappen van de zweep kennen en die vertrouwd zijn met uw branche. Als automatiseerder voor financials kennen wij uw branche al meer dan 25 jaar. Wij installeren, beheren en onderhouden het netwerk van vele financials en MKB-bedrijven.

IT-netwerken voor financials

Digitalisering en standaardisatie vindt zijn weg steeds meer in de accountancybranche. Een goed ingericht en optimaal functionerend IT netwerk is daarbij onmisbaar. Wij stemmen uw netwerk exact af op de behoeften en eisen van uw branche, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Bent u benieuwd naar onze netwerkoplossingen voor uw accountantspraktijk, administratiekantoor of MKB-bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze accountmanagers.

 

Wij helpen u vérder, met een veilig en stabiel netwerk, afgestemd op de eisen van uw branche.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van netwerken, netwerkbeheer en andere  automatiseringstoepassingen.

Netwerken
Uw voordelen op een rij

Een stabiel en vlekkeloos functionerend netwerk is van onschatbare waarde voor uw accountancypraktijk, administratiekantoor of MKB-bedrijf. Vertrouw daarom op onze kennis van de financiële branche.

 • Veilig
  Uw IT netwerk voldoet aan strenge veiligheidsnormen.
 • Stabiel
  U kunt rekenen op een stabiel en snel netwerk met een hoge bedrijfszekerheid.
 • Support
  Onze supportafdeling staat voor u klaar.
 • Modern
  Uw netwerk beweegt met de ontwikkeling van uw onderneming mee en is klaar voor de toekomst.
 • AVG-proof
  Bewezen techniek die voldoet aan de eisen uit van de AVG wetgeving.
 • Toegespitst op financials
  Vertrouw op onze decennialange ervaring in de accountancybranche.