Spring naar content
Group 218

Servers

Is de inrichting van uw IT-omgeving toe aan vernieuwing of vervanging? Of loopt u tegen capaciteitsproblemen aan? Dan is dit hét moment om te kiezen voor een automatiseerder die gespecialiseerd is in MKB, accountancy en financials. Dan weet u zeker dat uw server exact is afgestemd op uw behoeften en uw branche.

Een nieuwe server vraagt om keuzes

Wanneer de IT-omgeving van uw accountantspraktijk, administratiekantoor of MKB-onderneming aan vernieuwing toe is, komt u voor keuzes te staan. Kiest u voor een cloudoplossing, of juist voor een server op uw eigen locatie? Welke keuze u ook maakt, elke inrichting heeft voor- en nadelen en elke oplossing een eigen kostenplaatje. Daarom helpen wij u bij het maken van de juiste keuze en de meest efficiënte inrichting. Dan weet u één ding zeker: uw IT-omgeving is optimaal ingericht en uw server is veilig en stabiel. Ben u benieuwd hoe de IT-omgeving van uw organisatie het best kan worden ingericht en welke server het meest geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze accountmanagers.

Wij helpen u vérder bij het maken van keuzes rondom de vernieuwing of vervanging van uw server.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van servers, systeembeheer en andere  automatiseringstoepassingen.

Servers
Uw voordelen op een rij

Wij helpen u bij het maken van keuzes rondom de aanschaf of vernieuwing van uw servers. Kiest u voor een schaalbare cloudoplossing? Of juist voor eigen servers en apparatuur op locatie? Welke keuze u ook maakt, doe het samen met de specialisten van CvE IT solutions. Dan weet u zeker dat uw server perfect is afgestemd op uw specifieke situatie.

 • Kwaliteitsserver
  U profiteert van stabiele servers en hoogwaardige apparatuur, speciaal afgestemd op de eisen van MKB en accountancy.
 • Support
  Het supportteam van CvE IT solutions staat voor u klaar.
 • AVG-proof
  U maakt gebruik van technologie die voldoet aan de wettelijke eisen vanuit de AVG.
 • Schaalbaar
  Wanneer u voor een cloudserver kiest, profiteert u van een schaalbare oplossing die meebeweegt met de ontwikkeling van uw onderneming.