Spring naar content
Group 218

Wifi

Stabiele wifi is allang geen wens meer, maar een eis. Bedrijven, werknemers en klanten verwachten dan ook een vlekkeloze online ervaring, zonder haperingen en downtime. Toch zijn er nog steeds bedrijven die genoegen nemen met een instabiel netwerk of een netwerk dat blinde vlekken vertoont. Niet nodig! Maak kennis met onze wifi-specialisten, dan is stabiele wifi ook voor úw bedrijf binnen handbereik.

Stabiele en storingsvrije wifi

Als automatiseerder voor financials en MKB zijn wij specialist in het aanleggen van snelle en stabiele wifi-netwerken. Daarbij maken wij gebruik van topklasse wifi diensten, speciaal afgestemd op het MKB en de financiële sector. Zo bent u verzekerd van de beste keuze voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd wat onze wifi-specialisten voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van onze accountmanagers.

 

Wij helpen u vérder, met stabiele wifi zonder blind spots.

Direct contact

Wij zijn u graag van dienst met passende oplossingen en adviezen op het gebied van wifi, netwerken en andere  automatiseringstoepassingen.

Wifi
Uw voordelen op een rij

Snelle en stabiele wifi is belangrijk voor de online beleving van u, uw werknemers en uw klanten. Vertrouw op CvE IT solutions.

 • Snelle wifi
  Met onze wifi netwerken profiteert u van razendsnel draadloos internet binnen uw bedrijf.
 • Overal bereik
  Aan de hand van een site-survey brengen we eventuele blind spots binnen uw netwerk in kaart.
 • Schaalbaar
  Dankzij onze schaalbare oplossing groeit uw wifi netwerk met uw organisatie mee.
 • Stabiele wifi
  Vertrouw op onze stabiele wifi-oplossingen, zonder haperingen en zonder blind spots.
 • Veilig
  Vanzelfsprekend wordt uw wifi ingericht met de meest moderne vorm van beveiliging.