twitter iconlinkedin icon

Missie

Over ons

Wij zorgen met een klein, specialistisch team voor de complete automatisering van administratie- & accountantskantoren én ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Met een breed aanbod van producten en diensten ‘ontzorgen’ wij deze bedrijven, op het gebied van hun volledige ICT- infrastructuur. Door onze ruime ervaring binnen deze markt, kunnen wij u de volgende diensten bieden, de aanschaf en implementatie van software; de aanschaf van hardware, het uitvoeren van systeembeheer, het hosten van softwarepakketten, of zelfs complete ICT-omgevingen. Wij hebben veel kennis van de specifieke software die u in uw bedrijf nodig heeft. In de markt van administratie- & accountantskantoren hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we al onze klanten vrijwel altijd van een passende oplossing voorzien.

Missie

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich met hun kernactiviteiten bezighouden en dat ze zich niet druk hoeven te maken over hun ICT-omgeving. ‘Ontzorgen’ is hierbij ons credo.
Dit doen we door proactief bezig te zijn en ons steeds af te vragen wat voor u, in uw specifieke situatie, de optimale oplossing is. Geen standaard service, maar actieve betrokkenheid van onze medewerkers bij het reilen en zeilen van uw organisatie.