twitter iconlinkedin icon

Zelfstandig ondernemer

Oplossingen op maat!

Met AccountView hebben we voor bedrijven in het mkb altijd een oplossing voorhanden. Heeft u behoefte aan alleen maar een boekhoud oplossing of wilt u een uitgebreide groothandelsoplossing? Met AccountView bieden we u een oplossing die volledig kan worden afgestemd op uw eisen en wensen. En omdat aanschaf van licenties al lang niet meer een vanzelfsprekende zaak is bieden we voor alle producten aantrekkelijke huurbundels met standaard uitgebreide functionaliteit tegen een aantrekkelijk maandbedrag.
Business_meeting
Visma eAccounting
Visma eAccounting is een complete cloudoplossing voor kleine ondernemers. Voor € 15,00 per maand beschikt u al over een compleet pakket voor zowel de boekhouding als facturering. Heeft u behoefte aan meer functionaliteit, dan regelt u dat in een paar simpele stappen. Zo zijn er oplossingen voor orderadministratie of kunt u gebruik maken van een volledig geïntegreerde webshop oplossing.
Lees meer
AccountView Business
AccountView Business is de ideale basis voor de middelgrote onderneming die volledige integratie van haar processen wil en een optimaal inzicht in de bedrijfsvoering. AccountView Business kent standaard vijf tot een onbeperkt aantal gelijktijdig werkende gebruikers en is uit te breiden met alle modules.
Lees meer
AccountView Team
AccountView Team is de oplossing voor bedrijven of organisaties die met meer gebruikers in de zelfde administratie willen werken. Daarnaast is AccountView Team door de standaard aanwezige kostenplaatsen en de flexibel in te richten financiële verslagen het pakket voor bedrijven of organisaties die op maat moeten rapporteren.
Lees meer
AccountView Solo
Met AccountView Solo neemt u gemakkelijk uw boekhouding in eigen hand, terwijl uw accountant meer tijd heeft voor controle, jaarrekening en advies. Wilt u meer functionaliteit en flexibiliteit? Dan kunt u deze versie eenvoudig uitbreiden met de speciale Solo modules.
Lees meer
Meer informatie
Wilt u weten over de mogelijkheden van AccountView of Visma eAccounting voor uw organisatie? Vraag dan meer informatie aan of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0344 644605.
Meer Informatie