Spring naar content
Group 218

IT Security oplossingen onder de aandacht bij CvE Solutions

We merken vandaag de dag bij onze klanten en de branches waarin wij werken dat er steeds meer aandacht is voor Cyber Security. Dit is ook niet gek gezien de vele nieuwsberichten die voorbij komen over cyberaanvallen, digitale hacks en het dagenlang gijzelen van data via cryptolockers. Verschillende branche- en beroepsverenigingen en adviesbureaus doen nu samen met het ministerie van EZK een oproep aan accountants, belastingadviseurs en administratieve dienstverleners: maak werk van Cyber Security

CvE Solutions kijkt dagelijks naar deze ontwikkelingen en naar betrouwbare security oplossingen die deze ontwikkelingen kunnen bijhouden. Bij deze informeren wij onze klanten regelmatig over toegepaste producten bij de meest recente cases die wij op dit moment hebben:

  • Een hoogwaardige Anti-virus programma: CvE Managed Anti-Virus wordt regelmatig als vervanger toegepast van huidige Anti-virusprogramma’s
  • We passen encryptie van Bitlocker toe op laptops van thuiswerkers als beveiliging indien een laptop gestolen wordt of onverhoopt ergens vergeten/achtergelaten wordt.
  • Een hoogwaardige Firewall van Stormshield welke gemaakt wordt door een betrouwbare Europese fabrikant en die met meer regelmaat broodnodige updates toepast.
  • Tweefactorauthenticatie (2fa) van ESET zodat u zeker weet dat enkel uw eigen medewerkers kunnen inloggen.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze security producten?  Download onze security brochure of neem contact met ons op voor een gesprek met één van onze consultants.

Meer zekerheid met een aanvullende back-up oplossing:

CvE Online Back-up voor Office 365

Alhoewel er binnen Office 365 mogelijkheden zijn om data terug te kunnen halen, heeft CvE solutions in de praktijk ervaren dat de genoemde mogelijkheden niet afdoende zijn om data in elke situatie veilig te kunnen stellen. Ook raadt Microsoft aan om zelf nog een back-up aan te maken. CvE solutions heeft hiervoor CvE Online Back-up als oplossing.

Belangrijkste kenmerken van CvE Online Back-up:

  • Exchange mailboxen worden tot 6 x per dag geback-upt, de retentie is 1 jaar.
  • Onedrive en Sharepoint worden tot 4 x per dag geback-upt, de retentie is 1 jaar.
  • Het voorziet in meerdere herstelpunten per dag waaruit gekozen kan worden en een snel herstel van bestanden.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze producten?  Download onze brochure of neem contact met ons op voor een gesprek met één van onze consultants.

Endpoint Detection and Response ( EDR )

Nieuwe dreigingspatronen vragen om een ​​andere aanpak. Zero-day-aanvallen, ransomware en bestandsloze bedreigingen ontwijken allemaal de antivirusoplossingen waarop uw klanten vertrouwen. Til bedreigingsbescherming naar een hoger niveau met Endpoint Detection and Response, dat AI (Kunstmatige intelligentie) gebruikt om de volgende cyberaanval een stap voor te blijven.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze producten?  Download onze security brochure of neem contact met ons op voor een gesprek met één van onze consultants.