Spring naar content
Group 218

De Client Manager in Visma.net Accountancy

Sinds enige tijd is CvE Solutions gecertificeerd in Visma.net, waaronder ook het accountancyplatform; Visma.net Accountancy. Omdat de accountancyplatformen van Visma constant worden verder ontwikkeld, beschikt u altijd over de beste functionaliteit. Tot de uitgebreide mogelijkheden van het geavanceerde platform Visma.net Accountancy behoort nu ook de Client Manager.

 

CVE IT Solutions Accountancy Cijfers Rapportages

 

In Visma.net Accountancy beheert u veel administraties en moet u constant alert zijn op veranderingen hierin. Voorheen moest u deze nog actief opzoeken in iedere administratie, maar met deze nieuwe functionaliteit is dat verleden tijd.

U beoordeelt in een oogopslag hoeveel administraties aandacht nodig hebben en welke dit zijn. U bent direct op de hoogte van veranderingen zodat u snel actie kunt ondernemen. Wilt u zelf iets aanpassen? Dan doet u dat nu in een keer voor alle of voor een bepaalde groep administraties. Met de Client Manager kunt u tot dertig indicatoren, zoals openstaande posten, monitoren. Deze zijn verdeeld over verschillende procesgebieden.

 

Indicatoren

Voorbeelden van indicatoren zijn het aantal:

  • Te verwerken banktransacties
  • Geblokkeerde inkoopfacturen
  • Vrij te geven verkoopfacturen
  • Openstaande posten

Per indicator kunt u verschillende instellingen doorvoeren waarmee u het indicatorenoverzicht beïnvloedt. Zo is het mogelijk om een indicator altijd, niet of alleen onder bepaalde voorwaarden weer te geven, ook op persoonlijk niveau. Per indicator of per administratie kunt u bovendien een drempelwaarde instellen. Op het overzichtsscherm worden alleen de indicatoren getoond die u als actief hebt aangemerkt en alleen het aantal administraties dat aan de criteria voldoet.

 

Heeft u bijvoorbeeld ingesteld dat u de inkomende facturen van een administratie wilt weergeven wanneer dat er vijf of meer zijn? Dan toont het monitorscherm het aantal administraties waarbij dit het geval is. Vervolgens ziet u snel welke administraties het betreft en klikt u direct door naar de juiste plek in de administratie in Visma.net Accountancy.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie op onze website.

Lees hier meer over Visma.net Accountancy > 

 

Wij helpen u vérder, als automatiseerder en Visma specialist.