Spring naar content
Group 218

Nieuw Boekingsscherm in TriFact365

Op dit moment is onze partner Trifact365 druk bezig met het vernieuwen van hun portal. Daarbij starten ze met het beschikbaar stellen van een volledig nieuw en modern boekingsscherm voor het verwerken van de facturen. Binnenkort zal de rest van de portal ook omgezet worden naar de nieuwe look & feel.

Klik op de afbeelding hierboven om onze updatevideo over het nieuwe boekingsscherm te bekijken

 

Nieuwe onderdelen en wijzingen in Trifact365:

Een modern boekingsscherm

In het nieuwe boekingsscherm kunt u aan de rechterkant het document vinden en aan de linkerkant het boekingsvoorstel. Hier zijn tevens alvast een aantal nieuwe functies toegevoegd.

Verzendknoppen boven in het scherm

Een wijziging van de verzendknoppen kunt u boven in het scherm vinden. De knop ‘Verzenden’ voor het boeken naar het boekhoudpakket, de knop ‘Overslaan’ en ‘Verwijderen’. Aan de rechterkant staat nu de knop ‘Stamgegevens bijwerken’ die voorheen onderaan het scherm stond. Daarboven staat aangegeven wanneer de laatste stamgegevens zijn bijgewerkt.

Nieuwe weergaveoptie: ‘Document passend maken’

Rechtsboven staan de weergaveopties waarmee u de instellingen van het scherm kunt aanpassen. Het passend maken van een document is hier een nieuwe instelling. Hiermee wordt het document in zijn geheel weergegeven zonder dat u naar boven of naar onderen hoeft te scrollen. Dit kon voorheen alleen in de PDF-viewer.

IBAN-nummer standaard zichtbaar

Nu standaard in het scherm; het IBAN-nummer van de leverancier, zodat deze eenvoudig gecontroleerd kan worden zonder de stamgegevens van de leverancier te moeten openen. Deze stamgegevens van de leverancier kunnen zoals voorheen geopend worden via het potloodje en eventueel aangepast worden daar waar nodig.

Verbeterde BTW-calculator

In de boekingsregels is er een kleine aanpassing gedaan aan de BTW-calculator. Door één keer te klikken wordt het bedrag omgerekend naar exclusief BTW. Een tweede klik zal deze actie weer ongedaan gemaakt. De bedragen in de velden Bedrag, BTW en Totaal worden daarnaast rechts uitgelijnd.

Meer weten?
U kunt dit scherm activeren door naar de BETA-functies te gaan onder uw gebruikersnaam. Zet Nieuw scherm voor Controleren op JA. Indien u feedback hebt over dit scherm, dan kunt u dit opgeven via de knop Feedback geven.

Werkt u nog niet met TriFact365? Of wilt u meer informatie? Kijk verder op onze website of download de brochure bij CvE Solutions:

 

Ontdek hier meer over Trifact365 >

 

Wij helpen u vérder, als automatiseerder en Trifact365 specialist.