Spring naar content
Group 218

“Oude” Outlook verliest contact met Microsoft 365

Bedrijven met een abonnement op Microsoft 365 of Office 365 zijn er door Microsoft aan herinnerd dat vanaf 1 november alleen nog Outlook 2013 Service Pack 1 of een nieuwere versie van Outlook werkt in combinatie met de Microsoft-dienst. Wie nog werkt met een oudere versie, zoals Outlook 2007, 2010 of een oude versie van Outlook 2013 heeft nog twee maanden om te upgraden, want vanaf 1 november werkt het echt niet meer. Microsoft geeft upgrade-informatie voor de diverse oude Office-versies.

 

Neem geen risico en upgrade tijdig naar een nieuwe versie!

Indien u een versie van Outlook 2007, 2010 of een oude versie van 2013 heeft, is het dus verstandig om per direct te vernieuwen. CvE heeft voor u de mogelijkheden om te vernieuwen op een rijtje gezet:

  • Microsoft 365 pakketten Basic, Standard, Enterprise E3 en Premium: Altijd de beschikking over de nieuwste versies van Microsoft 365 apps als Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Inclusief Teams, Sharepoint en Exchange Online.
  • Microsoft 365 apps voor ondernemingen. Altijd online en op 5 devices de beschikking hebben over de nieuwste versies van Microsoft 365 apps als Outlook, Word, Excel en PowerPoint.
  • Office 2016 of 2019. Eenmalige aanschaf van één van de nieuwere versies van Microsoft Office per apparaat.

 

 

CvE IT solutions, gecertificeerd Microsoft partner

CvE kan u volledig ontzorgen bij de overstap naar een nieuwere versie en daarnaast adviseren welke mogelijkheden u nog meer heeft naar bijvoorbeeld een overstap naar de cloud. Dit kan ook in kleine stappen en op uw eigen tempo. Kies bij de aanschaf van Microsoft 365 producten voor een automatiseerder met branchespecifieke kennis. Als automatiseerder voor de accountancy en MKB zorgen wij voor een naadloze inrichting van Microsoft 365 producten volgens de eisen en wensen van u en van de branche. Daarnaast profiteert u van extra ondersteuning door onze specialisten: bij vragen of ongemakken staat ons team direct voor u klaar. >> Contact

 

Combineer speciale producten van CvE met uw Microsoft 365 omgeving

CvE heeft met CvE Online Back-up voor Microsoft 365 en CvE Werkplek unieke combinaties in huis die u naast alle Microsoft apps voorzien van nog meer gemak. Zo zorgen we met CvE Werkplek voor een webgebaseerde, adaptieve, gepersonaliseerde werkplek die uw werk vereenvoudigd, inclusief al uw huidige en toekomstige boekhoudoplossingen of andere softwareprogramma’s en applicaties.

In CvE Werkplek is het mogelijk om vanuit één centraal startpunt alle Microsoft 365 apps, e-mail, documenten en al uw processen te beheren. De eenvoudige userinterface zorgt voor structuur en gemak waardoor de productiviteit van de gebruiker wordt verhoogd. In de werkplek logt u in één keer in bij zowel web-, hosted en lokale apps. Daarnaast heeft u inzicht in nieuwsberichten en de social feed van uw organisatie.

Bent u benieuwd wat Microsoft 365 apps en andere business-pakketten voor uw accountants- of administratiekantoor of MKB onderneming kan betekenen? Of nieuwsgierig geworden naar CvE Werkplek of CvE Online Back-up voor Microsoft?  Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek met een van onze accountmanagers. Of download diverse brochures vanaf onze website.

 

Wij helpen u vérder, met Microsoft 365 Business.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.