twitter iconlinkedin icon

Ondernemer in het Mkb

Ondernemers in het MKB

Voor de ondernemer in het mkb bieden we met AccountView een oplossing met veel mogelijkheden. Of u nu een oplossing zoekt voor het voeren van de financiële administratie, een complete groothandels oplossing of een projecten&uren oplossing, met de AccountView Business oplossing bieden we u een standaardoplossing op maat.
Meerdere uitvoeringen
Een eenmanszaak heeft vaak een andere informatiebehoefte dan een bedrijf met 50 medewerkers. AccountView levert software in verschillende uitvoeringen die aansluiten bij uw eisen en wensen maar ook mee kan groeien als uw organisatie groeit. AccountView wordt in een drietal basis uitvoeringen geleverd die elk met meer of minder functionaliteit kunnen worden uitgevoerd.
AccountView Solo
Compleet boekhoudpakket voor de zelfstandig ondernemer AccountView Solo is een gebruiksvriendelijk single-user boekhoudpakket, dat speciaal voor de zelfstandig en startende ondernemer is ontwikkeld. Door functionaliteit als aanmaningen, dagboekinvoer, telebankieren,facturering en gegevensuitwisseling met de accountant, is AccountView Solo een compleet boekhoudpakket. AccountView Solo kunt u zowel op uw eigen pc installeren als online gebruiken.
De backup- en restore-functies, de controle-opties en de uitgebreide uitwisselingsmogelijkheden met Microsoft Office maken het werken met AccountView Solo tot een plezier. Bovendien is de installatie eenvoudig en biedt de telefonische helpdesk van Visma Software gratis professionele ondersteuning.
Lees meer
AccountView Team
AccountView Team is het pakket voor de organisatie die meer uit haar bedrijfsadministratie wil halen en inzicht wil krijgen in haar financiële situatie. Het kent standaard twee tot maximaal vijf gelijktijdig werkende gebruikers, waardoor deze basisuitvoering ideaal is voor de startende en snelgroeiende ondernemer.
Omdat AccountView Team naadloos aan een branche-oplossing of een ander pakket van derden is te koppelen, integreert u met gemak meerdere bedrijfsprocessen in één systeem. Zo kunt u voor volledige automatisering van uw winkel uw financiële administratie in AccountView Team eenvoudig koppelen aan uw kassasoftware.
Lees meer
AccountView Business
De AccountView Business uitvoering is het topproduct van Visma en is standaard voor 5 gebruikers leverbaar. Deze uitvoering zorgt voor maximale flexibiliteit door de vele mogelijkheden om schermen volledig naar uw eigen eisen en wensen in te richten. Door het toevoegen van kolommen en maken van voorselecties maakt u als gebruiker een scherm op maat.
Vastgelegde weergaves kunnen met één druk op de knop worden getoond waardoor u gegevens altijd op de gewenste manier gepresenteerd krijgt. Door de integratie met Excel maakt u op een eenvoudige manier een draaitabel aan van de gegevens die op het scherm worden getoond. Daarnaast heeft de Business uitvoering uitgebreide mogelijkheden tot het maken van rapportages
Lees meer
Kopen of huren
De aanschaf van software is al lang niet meer een vanzelfsprekende zaak. Daarom bieden we met AccountView naast de mogelijkheden van koop, ook die van huur van de applicatie. Geen grote investeringen, maar een vast bedrag per maand.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van AccountView voor uw organisatie, neem hiervoor contact op via sales@cvesolutions.nl of bel 0344 644605.