twitter iconlinkedin icon

AccountView Excel Addin

Van interne verslaglegging tot tussentijdse rapportage

Met de Excel add-in voor AccountView bouwt u op een eenvoudige manier standaardrapporten voor de tussentijdse rapportage voor uw klanten of gebruikt u de aanwezige functionaliteit om uw eigen interne processen te monitoren of te optimaliseren.
Directe koppeling
De Excel add-in is direct gekoppeld aan uw AccountView installatie waardoor u altijd over de actuele data beschikt. Met de Excel Add-in worden een groot aantal standaard functies meegenomen waarmee op een eenvoudige manier gegevens vanuit AccountView in Excel worden gepresenteerd. Vervolgens kunt u in Excel gebruik maken van alle functionaliteit die aanwezig is zoals bijvoorbeeld het gebruik van grafieken. In onderstaand filmpje treft u een korte introductie van de functionaliteit aan.
Naast de standaardfuncties die aanwezig zijn is het voor de gevorderde gebruiker mogelijk door gebruik van SQL Statements de gegevens uit verschillende tabellen van AccountView in Excel op te vragen. Een uitgebreide handleiding maakt onderdeel uit van het product. Ook worden een groot aantal voorbeeldrapportages meegeleverd met de installatie-set.
Interne rapportages
Voorbeelden van rapportages voor intern gebruik zijn bijvoorbeeld:
 • Statusoverzicht van de btw aangifte
 • Overzicht financiële status van uw klanten
 • Berekening + controlerapport BTW voor de fiscale eenheid

 • Externe rapportages
  Voorbeelden van externe tussentijdse rapportages zijn:
 • Meer-jaren overzichten
 • Vergelijkende cijfers branchepartijen
 • Gedetailleerde klantrapportages met splitsing op kostensoort of omzet/kostengroep
 • Dit zijn slechts een beperkt aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden die de Excel Add-in de gebruiker biedt. Wij demonstreren u graag alle uitgebreide mogelijkheden van dit product.
  Excel_addin pagina
  Meer informatie
  Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Excel-Addin? Vraag dan meer informatie aan of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0344 644605.
  Meer Informatie
  AccountView Excel Addin
  4.6 (92%) 10 votes