twitter iconlinkedin icon

Projectadministratie

Projectadministratie

Of je nu eenvoudige of complexe projecten hebt, kortlopende of langlopende projecten, in basis is de wens van elke projectorganisatie gelijk. Inzicht in – èn overzicht over de stand van alle projecten. Om dit te realiseren is het voeren van een projectadministratie van groot belang. Klanten kiezen voor jouw bedrijf omdat je meerwaarde biedt. Met jouw kennis van de branche of markt, je ervaring die je meebrengt en je specifieke vaardigheden heb je je klanten echt wat te bieden. En hoe meer uren je hieraan kunt besteden, des te hoger zal het resultaat van je bedrijf zijn.
Overzicht
Hoe staat het met de deadlines van de verschillende projecten ? Loop ik qua uren in de pas met het budget dat ik met de klant heb afgesproken? Welke projecten kunnen gefactureerd worden?
Vragen die bij iedere projectorganisatie spelen en dus is 24/7 inzicht van groot belang. Met de oplossingen van Visma heb je een uitstekend inzicht in je projectadministratie.
Kosten versus opbrengsten
Binnen uw projectadministratie is Inzicht in de werkelijke uren ten opzichte van de gebudgetteerde uren uiteraard van groot belang, maar wat als er op basis van een vaste prijs wordt gewerkt? Dan is het weer interessant om de opbrengsten en de kosten eenvoudig met elkaar te kunnen vergelijken.
Oplossing voor urenschrijvers
Met Visma Severa bieden we een oplossing voor de projectadministratie van die organisaties, waar het resultaat voor een groot deel wordt bepaald door de inzet van uren. Voorbeelden van deze organisaties zijn:
 • Consultancy- en advies organisaties
 • Ingenieurs & architecten
 • Non-profit organisaties
 • Marketing- en reclamebureaus
 • Visma Severa
  Meer informatie
  Wil je graag in een persoonlijk gesprek geïnformeerd worden over de mogelijkheden van Severa voor uw projectadministratie? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
  Meer Informatie
  Projectadministratie
  4 (80%) 1 vote