twitter iconlinkedin icon

Hosted Telefonie | VOIP

Nooit meer een gesprek missen…

Met Hosted Telefonie – VOIP – communiceert u via de cloud, waarbij u gebruik kunt maken van verschillende toestellen. Niet alleen uw vaste- maar ook uw mobiele telefoon, tablet of pc maken onderdeel uit van uw telefoon omgeving. Dat betekent dat u indien gewenst gebruik kunt maken van maar 1 telefoonnummer.
Uitbreiden of inkrimpen
Voor Hosted Telefonie is geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Grote investeringen bij de overgang naar Hosted Telefonie zijn dan ook overbodig. Daarnaast kenmerkt deze oplossing zich door een hoge mate van flexibiliteit voor zowel het aantal gebruikers als de functionaliteit die u nodig heeft. Niet alleen bij groei maar ook bij krimp past u het aantal gebruikers eenvoudig aan. En breidt uw bedrijf zich uit met een nieuwe vestiging of wilt u dat uw medewerkers ook thuis moeten kunnen werken en dus normaal bereikbaar moeten zijn? Met de oplossing die wij u bieden is dit eenvoudig te realiseren.
hosted_cve
Nooit te veel betalen
U betaald voor de telefonie een vast bedrag per medewerker per maand, afhankelijk van de functionaliteit die nodig is. Dit kunnen standaard belfuncties zijn, maar ook professionele recptioniste- of callcenter functionaliteiten.

Efficienter communiceren
Door de standaard pc koppeling die mogelijk is kunnen gebruikers in één oogopslag zien of een collega beschikbaar is op een bepaald moment, ook kan eenvoudig vanuit de pc gekozen worden voor een telefoonnummer. Handmatig intoetsen hoort hiermee tot het verleden.
Oplossing op maat
Ook voor Hostèd Telefonie leveren we graag een oplossing op maat die past bij uw organisatie en aansluit bij uw eisen en wensen. U kunt kiezen voor HIP Telefooncentrale of voor HIP Express. daarnaast bieden we ook de oplossing van KPN ÉÉN aan.
– HIP Telefooncentrale(5 -50 mdw)
– HIP Express (2 tot 5 mdw)
– KPN ÉÉN
Uiterst betrouwbaar
Met Hosted Telefonie communiceert u altijd via het betrouwbaar vaste netwerk van KPN. Het netwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Daarnaast blijft u in geval van bijvoorbeeld kabelbreuk toch altijd bereikbaar. Door een standaardinstelling communiceert de centrale namelijk in zo’n geval niet meer via uw vaste lijn, maar rechtstreeks met uw mobiele toestel. Hiermee zorgt u voor de noodzakelijke bereikbaarheid van uw bedrijf. CvE Solutions is partner van Routit, een van de grootste aanbieders van Hosted Telefonie in Nederland.
Toekomstvaste Voip oplossing
De hosted telefonie oplossing is een oplossing waarmee u optimaal op de toekomst bent voorbereid, flexibel en altijd bereikbaar en door de tariefopbouw komt u met uw telefonie kosten nooit voor verrassingen te staan.
Meer informatie
Wilt u meer weten over hosted telefonie? Vraag dan informatie aan of neem contact op met onze verkoopafdeling via 0344 644605.
Meer Informatie
Hosted Telefonie | VOIP
5 (100%) 1 vote