twitter iconlinkedin icon

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer is een hoofdactiviteit voor de meeste voorraadhoudende groothandels. U levert meerwaarde voor uw klanten door (een deel) van hun voorraad voor hen aan te houden. Vraagstukken als leverbetrouwbaarheid en het juiste assortiment voor uw doelgroep zijn hierbij essentieel. Een hoge leverbetrouwbaarheid hangt vaak samen met een hoge voorraadpositie. Maar weegt dit ook op tegen de kosten van het in voorraad houden, het beslag op de aanwezige kredietfaciliteiten en het risico van winkeldochters? Met de juiste voorraadbeheer software krijgt u antwoorden op deze vaak gesteld vragen.
Actuele voorraadpositie
Inzicht in de actuele voorraadpositie is op elk moment van de dag noodzakelijk. Voor uw verkopers om uw klanten over de juiste levertijd van de producten te informeren en zo geen ‘nee’ hoeven verkopen.
Voor uw inkopers zodat zij op basis van de actuele voorraad, rekening houdend met bestelgrootte en de levertijd van de leverancier, op het juiste moment de bestelling kunnen plaatsen. Op deze manier beschikt u altijd over de minimaal noodzakelijke voorraad van uw producten.
voorraadbeheer
Voorraadwaardering
De waarde van uw voorraad kan sterk worden bepaald door de fluctuaties in de markt. Een passende voorraadwaardering is daarom van groot belang. In AccountView kan gebruik gemaakt worden van diverse standaard waardering’ s methoden.

AccountView Voorraadbeheer
Met voorraadbeheer in AccountView verlaagt u uw voorraadkosten zonder dat de kwaliteit van levering aan uw klanten in het gedrang komt. Door inzicht in alle relevante informatie bent u in staat uw voorraad efficiënt te beheren. Het resultaat is een hoger rendement en minder nee verkoop aan uw klanten.
Meer informatie
Wil je graag in een persoonlijk gesprek geïnformeerd worden over de mogelijkheden van voorraadbeheer? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
Voorraadbeheer
4 (80%) 1 vote