twitter iconlinkedin icon

AccountView Accountancy

Oplossing voor Accountants- & Administratiekantoren

Speciaal voor accountants- en administratiekantoren heeft AccountView een oplossing ontwikkeld waarmee u cliëntadministraties snel en nauwkeurig kunt inboeken, controleren en corrigeren. AccountView biedt hiervoor een uiterst gebruikersvriendelijke oplossing ontwikkeld met een scala aan functionaliteit die zorgt voor een hoge productiviteit binnen uw kantoor.
Kopen of huren
Steeds vaker kiezen kantoren ervoor om AccountView te huren. Kleine kantoren kunnen al voor € 85,00 per maand met AccountView aan de slag. Dit product beschikt al over een uitgebreide Accountancy bundel. Grotere kantoren kunnen kiezen voor AccountView Business. Heeft u behoeft aan meer functionaliteit dan is deze licentie eenvoudig uit te breiden.
Accountancy_TEAM
Accountancy_Business
Functionalteit
Met de uitgebreide lijn van accountancymodules helpt de AccountView-software het kantoor de productiviteit te verhogen zodat met dezelfde mensen meer gedaan kan worden. Het zou te ver gaan om alle mogelijkheden te noemen, toch willen we een aantal belangrijke noemen:
Lees meer
Uitvoeringen
Geen accountants- of administratiekantoor is gelijk. Afhankelijk van de grootte van het kantoor is er behoefte aan meer of juist minder uitgebreide oplossingen. Daarom biedt AccountView zowel een Business- als TEAM-versie, die beiden kunnen worden uitgebreid met uw eisen en wensen.
Accountancyregeling
AccountView kent specifiek voor Accountants- & Administratiekantoren een aantrekkelijke kortingsregeling. Hierover informeren wij u uiteraard graag.
Meer informatie
Wilt u meer weten over onze accountancy oplossingen? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
AccountView Accountancy
4 (80%) 1 vote