twitter iconlinkedin icon

Accountancy Functionaliteit

Accountancy functionaliteit ten top

Op deze pagina noemen we een aantal mogelijkheden van de specifieke accountancy functionaliteit die de AccountView u biedt. Het zou te ver gaan om alle functionaliteit weer te geven, toch willen we de belangrijkste noemen:
Accountants Toolkit
Met de Accountants Toolkit zorgt u voor een probleemloze gegevens uitwisseling tussen u en uw cliënten. Vanaf de grootboek- of debiteuren/crediteurenkaart of vanuit de kollommenbalans corrigeert u met één druk op de knop een boeking in het juiste dagboek.
Directe bankenkoppeling
Bankafschriften leest u, na eenmalige toestemming van uw klant, rechtstreeks in AccountView en matched deze met de openstaande posten of boekt deze automatisch door gebruik te maken van Autocodering.
Accounting_cycle
Vaste Activa
Uiteraard behoort het volledig geïntegreerd voeren van de Vaste Activa tot de mogelijkheden. Afschrijvingen genereert u periodiek vanuit de Activastaat en middels een standaard rapportage controleert u eenvoudig de aansluiting tussen de activa en het grootboek.
Standaard controles automatiseren
Met de functionaliteit van de Samenstel Assistent, eventueel gekoppeld aan het werkprogramma van een van de branchepartijen, worden een groot aantal standaard controles met één druk op de knop uitgevoerd. Het resultaat is een totaal overzicht waar in één oogopslag duidelijk is welke controles juist zijn en welke nog aandacht behoeven.
Jaarrapportage
Met de functionaliteit van de Accountreporter, in combinatie met het One-Click Report van Applifiks bent u in staat om een volledig jaarrapport voor natuurlijke personen of kleine rechtspersonen te maken
Het concept is eenvoudig. De mutaties van een administratie worden ingevoerd en bewerkt in de financiële administratie in AccountView. Ook administraties van andere pakketten kunnen eenvoudig op basis van een Audit-file geïmporteerd worden in AccountView. Vervolgens kan met “één druk op de knop” de jaarrekening gegenereerd worden vanuit AccountView naar Microsoft Word.
Online boekhouden
Sommige cliënten willen zelf een deel van de boekhouding doen, maar worden daarbij graag door uw kantoor ondersteund. Voor deze cliënten is er Visma Teleboekhouden. Hierbij werkt u samen met uw cliënt in dezelfde administratie. Hierdoor ontstaat er een optimale samenwerking tussen u en uw cliënten.
Projecten- & urenadministratie
Wilt u, naast het voeren van de administratie, ook inzicht hebben in het functioneren van uw eigen organisatie? Dan is de Projecten- & Urenoplossing van AccountView wellicht iets voor u. De werkzaamheden die uw medewerkers voor hun cliënten hebben verricht, boeken zij op een eenvoudige manier in AccountView. Periodiek controleert u de ingevoerde uren van uw klanten, u corrigeert deze of u schuift uren van bepaalde werkzaamheden door. Vervolgens factureert u deze uren aan uw cliënten op de afgesproken manier. Ook het factureren van vaste bedragen of voorschotten behoort tot de mogelijkheden.
Meer informatie
Wilt u meer weten over onze accountancy oplossingen? Vraag dan informatie aan of neem contact op met ons via 0344 644605.
Meer Informatie
Accountancy Functionaliteit
Stem op dit artikel