twitter iconlinkedin icon

AttachingIT voor Outlook

Email beveiligen met AttachingIT voor Outlook

Veel accountants- en administratiekantoren sturen documenten via de email naar hun klanten. Vaak documenten die als vertrouwelijk worden aangemerkt. Mede door de AVG is hiervoor de laatste tijd erg veel aandacht. Het op de standaard manier per email versturen van documenten wordt niet als erg veilig beschouwd.
En dat kan beslist anders. U kunt voor de communicatie met uw clienten natuurlijk gebruik maken van een portal maar de vraag is of dit altijd gewenst en werkbaar is.
Met AttachingIT voor Outlook bieden wij u een laagdrempelige oplossing die eenvoudig binnen outlook geïmplementeerd kan worden. Groot voordeel van deze oplossing is dat uw klanten geen extra software hoeven te installeren en dat er ook geen onnodige aanmeldprocedures nodig zijn.
email beveiligen
Hoe werkt het?
AttachingIT wordt als plug-in binnen outlook geïnstalleerd. De bijlagen van de email worden bij het versturen versleuteld en in de cloud of een eigen omgeving opgeslagen. Eventueel voorzien van een wachtwoord. De ontvangen krijgt een email met een link waarmee het document kan worden opgehaald en ontsleuteld. Om er zeker van te zijn dat de geadresseerde de vertrouwelijke documenten ontvangt bevat de end-to-end versleuteling een eenmalige authenticatieproces. De ontvanger moet zich hierbij eenmalig authentiseren middels SMS.
Als organisatie kunt u zelf bepalen hoe AttachingIT wordt ingezet en door uw medewerkers moet worden gebruikt:
 • Gebruiker moet actief de AttachingIT knop aanklikken
 • Alle bijlagen worden standaard met AttachingIT verstuurd
 • MB Trigger, vanaf een bepaalde bestandsgrootte wordt AttachingIT ingeschakeld


 • Onafhankelijk van deze keuze bepaald u zelf of de bestanden alleen versleuteld worden verstuurd of voorzien van een wachtwoord.
  Geen eenrichtingsverkeer
  Met AttachingIT kunt niet alleen bestanden aan uw cliënten mailen. U kunt ook een uploadverzoek aan uw klant sturen waarmee deze aan u de gevraagde documenten veilig kan aanleveren.
  Meer informatie
  Wilt u ook uw email beveiligen met AttachingIT? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0344 644605 of onderstaande link.
  Meer Informatie
  AttachingIT voor Outlook
  4.7 (93.33%) 6 votes